Vujović: Na sceni sprega Abazovića i bivšeg DF-a, ne biraju se sredstva za bolju poziciju

Građani Crne Gore svjedoče još jednoj razmjeni najtežih optužbi između aktuelnih političkih saveznika u kojoj se ne biraju sredstva za bolju poziciju u susret izborima, ocijenio je generalni sekretar Socijaldemokratske partije i kandidat za poslanika na listi ''SDP – Za našu kuću'' Ivan Vujović, komentarišući aferu ''Do Kvon''.

Vujović kaže da je nedopustivo da premijer u tehničkom mandatu koristi državne resurse za predizborne svrhe i to samo četiri dana prije izbora.

– Nevjerovatna je količina zloupotreba za kojima se spremno poseći sa ciljem manipulisanja i rasturanja i ono malo od institucija što nam je ostalo, sve u cilju političkog marketinga – istakao je Vujović.

Nema sumnje, dodaje on, da je na sceni sprega Abazovića i bivšeg DF-a “koja suštinski svih ovih godina besprekorno funkciniše”.

– Ovo se čini kao koordinirana paraobavještajna akcija protiv Spajića, ali za koju je sam kriv jer je sam odlučio s kim će se u kolo hvatati. Ono što je građanima važno poručiti je da ako ova ekipa sjutra zajedno sastavi vlast, četiri godine ćemo gledati haos, zloupotrebu institucija i obavještajne igre. Evropa nam neće doći sjutra, a kamoli sad i bićemo zemlja propuštenih prilika, dok će građani dnevno gledati igrokaze i međusobna optuživanja na temu ko je veći kriminalac – naglasio je Vujović.

On je poručio da je Crnoj Gori potrebna ozbiljna i stabilna, a ne trač politika.

– Potreban nam je evropski put koji su nam namjerno zaustavili da bi nam servirali Vučićeve balkanske saveze, i u skladu sa tim i političke manire, odnosno sveopšti neukus, koji nam se dnevno servira na javnoj sceni. Zato pozivam građane da dobro razmisle kako bi nam.mogla izgledati vlast. I da biraju SDP jer smo garant stabilnosti. ozbiljnosti i nastavka evropskog puta Crne Gore – zaključio je Vujović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Predsjedništvo PES-a: Jevrosima Pejović nije više član naše partije,...

"Za period od mjesec dana sa uvaženom poslanicom Pejović je više funkcionera našeg Pokreta obavilo razgovor i...

Uhapšeno 145 osoba nakon napada u Ankari

Hapšenja su uslijedila dva dana nakon bombaškog napada u Ankari, za koji je odgovornost preuzela Radnička partija...

Kragujevac: Veliki požar u soliteru, dvije osobe stradale,vatrogasci i...

Kako javljaju srpski mediji požar je izbio oko 21 sat na 11. spratu solitera u centru Kragujevca.

I sjutra sunčano, temperatura do 29 stepeni

Na sjeveru ujutru po kotlinama očekuje se magla. Prijepodne biće uglavnom sunčano, a u drugom dijelu dana...

Tragedija u Italiji: Autobus sletio sa nadvožnjaka i zapalio...

Kako prenose italijanski mediji, sve se dogodilo kod Venecije oko 20 časova. Tamo je...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare