Zirojević: Lavrov podrškom Otvorenom Balkanu ogolio servilnost Abazovića i Jokovića njihovom šefu iz Beograda

Čim je ministar spoljnjih poslova, Sergej Lavrov, dao podršku inicijativi Otvoreni Balkan, to za Crnu Goru treba da bude alarm da se dobro razmisli i bude protiv te inicijative, saopštio je portparol SD-a Nikola Zirojević.

“Dok nam jedan danas prijeti balističkim raketama, drugi, koji iz iste glave govori, daje otvorenu podršku Vučićevom Otvorenom Balkanu. To što nas u ovakvu inicijativu guraju oni koji nam prijete projektilima nije sporno predsjedniku i potpredsjedniku Vlade, Abazoviću i Jokoviću i njihovim partnerima iz DF-a koje štite po dubini”, istakao je Zirojević.

Prema njegovim riječima, izgleda servilnost Abazovića i Jokovića njihovom šefu iz Beograda, a samim tim i šefovima iz Moskve, ide toliko daleko da bi oni Lavrova vrlo rado dočekali sa Crnoj Gori dobro poznatim transparentom – gađajte i nas, nijesmo gubavi.

“Samo da se izdaja države sprovede što prije i do kraja. Socijaldemokrate su podmetačinu od manjinske Vlade, čija je stvarna agenda samo jedno – slabljenje institucija i države Crne Gore koje će u konačnom dovesti do njenog samog sloma, prve prepoznale i odbile da učestvuju u ovom, za našu državu opasnom eksperimentu. Kao što smo to u samom startu prepoznali, tako ćemo se čvrsto i beskompromisno boriti protiv ovog projekta i svih njegovih izvršilaca”, zaključio je Zirojević.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Ako bude snijega biće i gostiju

Lokalne turističke organizacije organizuju manifestacije koje uvijek privuku određeni broj posjetilaca. Posjeta

Zaglavio se u automobilu na Bukumirskom jezeru, uspješno završena...

U pitanju je mlađi muškarac, a pripadnicima službe je bilo otežano da dođu do osobe zbog lošijih...

Još 10 slučajeva korone, bez preminulih

U istom periodu nije zabilježen nijedan smrtni ishod od posljedica kovida-19. Oporavilo se još...

Sjutra novi protest pokreta Ima nas: Građani da iskažu...

Oni su poručili da treba povući, kako su naveli, sramne izmjene Zakona o predsjedniku koje predstavljaju svojevrsni...

Petigru: ”Ruski svijet” ima odjeka na Balkan kroz stvaranje...

“Važno je napomenuti da je invazija Ruske Federacije, i počinjenje zločina agresije na Ukrajinu, motivisano ideološkom koncepcijom...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare