Zirojević: Nepristojni i histerični Koprivica pravo ogledalo Demokrata

Crnogorska javnost sinoć je, na našu veliku žalost, imala priliku da svjedoči najnepristojnijem gostovanju u nekoj televizijskoj emisiji u njenoj istoriji, ocijenio je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

”Ne treba biti pretjerano informisan da bi se pretpostavio vinovnik ovog događaja. Radi se o, u svakom smislu, prilično neprijatnoj pojavi na političkoj sceni Crne Gore – poslaniku Demokrata Momu Koprivici. Pojavi koja je, ukoliko mu to ne uspije sa učesnicima u emisiji, u stanju da se posvađa i sa voditeljem, u konačnom i sam sa sobom”, kazao je on.

Prema njegovim riječima, sve je počelo uličarskim ponašanjem poslanika Koprivice prema političkoj direktorki GP URA koja je na odmjeren način pokušavala da mu objasni da se to što radi može okarakterisati isključivo kao nevaspitanje i divljaštvo.

Zirojević smatra da je ova neprijatna pojava pokazala elementarnu nekulturu, elementarno nepoštovanje sagovornika i nesposobnost da sasluša mišljenje drugog, jer kako je kazao, on je sam sebi dovoljan, a monolog je teren na kojem se najbolje snalazi.

”Ova neprijatna politička pojava koju javnost prepoznaje kao poslanika Koprivicu, satjeran u ćošak, nemoćan da odbrani ekstremističku i desničarsku politiku partije čiji je predstavnik, na najprizemniji način pominjao je predsjednika Socijaldemokrata Ivana Brajovića, čovjeka koji u svojoj političkoj karijeri dugoj preko 30 godina nikada nije uvrijedio svog sagovornika. Time što je u emisiji bljuvao samo je predstavio sebe samog – kao isfrustriranog i iskompleksiranog “bukača” bez jedne jedine trunke dostojanstva. I dobro je što je tako, što maske konačno padaju, jer dosta su javnost varali da u njima ima i trunka demokratskog. Dobro je da, u momentima nervoze i slabosti, čitava javnost vidi ko su i šta su predstavnici Demokratske Crne Gore”, navodi on.

Da sve ovo bude još gore, Zirojević navodi da je “ova pojava” uspjela da se posvađa i sa voditeljem emisije Načisto.

”U jednom momentu djelovalo je kao da je situacija na ivici fizičkog obračuna. Uzalud je voditelj emisije pokušavao da Koprivici objasni da emisija sa četiri učesnika podrazumijeva da i preostalo troje nešto kažu, kroz tu čeličnu lobanju očigledno prolaze samo riječi Borisa Bogdanovića. Kako je to čudno kad je mir tvoja nacija, a uspiješ da se posvađaš sa apsolutno svakim političkim subjektom u Crnoj Gori, a bogami i sa svakim novinarom kod kojeg si, makar jednom, došao da gostuješ. Licemjerje krajnjih granica”, poručio je on.

Zirojević ocjenjuje da je žalosno što su građanke i gradani imali priliku da svjedoče ovakvom ponašanju jednog javnog funkcionera, “predstavnika odlazeće vlasti”.

”Zato im, krajnje dobronamjerno, kad kao gosta u nekoj emisiji vide Moma Koprivicu, preporučujemo da promijene kanal. Šta god gledali, biće značajno kulturnije i dostojanstvenije. Nama ostaje da zaključimo samo jedno – nepristojni i histerični Koprivica pravo je ogledalo Demokrata”, zaključio je portparol Socijaldemokrata.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Spomenik Mirzi Delibašiću biće otkriven 31. maja ispred KSC...

Medijima će se ovom prilikom obratiti načelnik Opštine Centar Srđan Mandić, ministar kulture i sporta KS Samir...

Sjutra kiša

Ponegdje su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom. Kako je saopšteno iz Zavoda...

Đoković: Volio bih da se vratim u Australiju, ne...

Slijedi potencijalno komplikovan meč sa Dijegom Švarcmanom. „Dijego je jedan od najbržih igrača na...

Kovačević: Opština Nikšić donirala 11.000 eura za rekonstrukciju Specijalne...

Kovačević se, kako je saopšteno, zahvalio na priznanju i istakao da mu je zdravlje građana na prvom...

Konatar: Ekonomski gledano Otvoreni Balkan je dobra inicijativa

Crna Gora mora da obrati posebnu pažnju na razvoj energetike i poljoprivrede jer to može da bude...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare