Živković: CR(K)VENI KMERI PRISLUŠKUJU

Predsjednik Skupštine i predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić je juče na svom sponzorisanom FB profilu objavio audio i video uradak privatnog razgovora između mene i novinarke Tamare Nikčević, nastao prije emisije ''Teleskopija'' na RTCG 1. Objavljeni privatni razgovor je nastao na nedozvoljen i zakonom zabranjen način, vršenjem krivičnog djela - Neovlašćeno prisluškivanje i snimanje iz čl. 173. Krivičnog zakonika Crne Gore, saopštio je predsjednik Savjeta Građanske inicijative '21. maj' Miodrag Živković.

Kako Živković dodaje, ovu objavu Alekse Bečića preuzeo je Crnogorski “PINK” medij VIJESTI, objavljujući ga na svom portalu i televiziji.

”Svi zajedno sa njihovim nesrećnikom koji je tajno i nedozvoljeno izvršio prisluškivanje i snimanje izvršili su navedeno krivično djelo. Kada se ovo radi sa jedne od najviših državnih adresa, postaje posebno zabrinjavajuće, jer se naša država po ugledu na susjednu Srbiju namjerno i svjesno pretvara u najprimitivniji rijaliti program u kojem je sve dozvoljeno, pa i ono što je zakonom strogo zabranjeno”, kazao je Živković.

Kako ističe, ne zna i ne interesuje ga da li će nadležni organi, otkriti i procesuirati tajnog snimatelja i prisluškivača, da li će krivično goniti Predsjednika Skupštine i odgovorne u koncernu VIJESTI koji su dijelili zabranjeni i nedozvoljeni sadržaj, ali ga, kako kaže, interesuje da ponovi i doda sve što misli o DEMOKRATAMA, da ne bi imali potrebu više da ga prisluškuju.

”To je stranka nastala kao podmladak SNP-a, koju je sjajni srpski istoričar, Milivoje Bešlin nazvao CR(K)VENI KMERI. To je stranka najprimitivnijih demagoga i populista koja se krije ispod mantija svetosavske srpske crkve. Stranka praznih poruka i floskula bez ikakvog sadržaja koja se izlegla iz Amfilohijevog inkubatora, da bi služila isključivo hegemonističkim ciljevima srpske crkve i srpske politike. To je stranka koja se krije iza građanskih svjetonazora sa kojima nema ništa zajedničko, a sada vidimo da su i stranka podlaca, smutljivaca, bijednih prisluškivača, tajnih snimatelja i podmetača najpodlijih gadosti. To su ljudi koji za lične i stranačke potrebe u Beranama, Pljevljima i Herceg Novom promovišu velikosrpsku politiku, na Cetinju Crnogorsku, u Tuzima Albansku i mogu se kameleonski transformisati u što god požele, zavisno od potrebe. Sve ovo im napisah da više nikada ne bi imali problem i potrebu da me snimaju i prisluškuju, jer sve što o njima mislim privatno, nemam problem da im saopštim i javno.I na kraju, ovim cr(k)venim kmerima koji glumataju borce za pravdu i zakonitost, prilažem član Zakona da ga primijene na samima sebi”, zaključio je Živković.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sjutra povremeno kiša, do 22 stepena

U večernjim satima padavine će u većem dijelu države oslabiti, a u planinama na sjeveru moguća je...

Brkovići i Popović pušteni na slobodu nakon što je...

Oni se terete za zloupotrebu ovlašćenja u privredi i pranje novca.  HTP „Boku“ je...

Gutereš ugostio Abazovića i Radulovića: Podrška svim aktivnostima UN...

Crna Gora kao ekološka država predstavlja odličan koncept. Radimo na daljem snaženju ekološke svijesti kako bi doprinijeli...

Muratović: Bošnjak pokušala da politički profitira na jednom tragičnom...

S obzirom na modele funkcionisanja Demokratskog fronta, kako je ocijenio, to ne bi bilo čudno, da Bošnjak,...

Medvedev: Dopala mi se Novakova izjava, vakcinacija privatna stvar

Đoković je rekao da ne zna da li će igrati na Australijan openu u januaru zbog striktnih...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Eagles
Eagles
23/05/2021•11:45 11:45

Vrlo brzo ce im falit hard dikoba, racunara, opreme i ljudstva da evidetntiraju, snimaju, prisluskuju PATRIOTE CRNE GORE moj dobri Miko! Ima ce sto slusat?!