Živković: Od Građanskog pokreta URA osta samo crno, da crnje ne može biti

Političke vratolomije URA-e od izbora do danas, pokazale su nam da je ona veoma brzo i veoma lako izdala samu sebe i državne interese Crne Gore, istakao je bivši politički lider Liberalnog saveza i bivši predsjednik Liberalne partije Miodrag Živković.

Izbjegavajući da preuzme kontrolu vlasti URA je, ocjenjuje Živković, značajan korpus, isključivo građanskih i isključivo nesrpskih glasova, priložila na oltar hegemonističkoj-velikosrpskoj crkvi, omogućavajući joj tako preuzimanje vlasti u Crnoj Gori.

“Tako su nam umjesto obećane slobode, otvorili vrata okupacije. Umjesto građanske i sekularne države, uvode nam teokratiju zajedno sa Srpskom crkvom i njenim vjernim vazalima. Umjesto garantovane bezbjednosti Crnoj Gori, donijeli su nam nespokoj, zebnju i očaj i umjesto ekspertske vlade, dovode marionetsku, svetosavsku vladu sa klero-fašističkom ideologijom, sa kompromitovanim premijerom i kompromitovanim i anonimnim ministrima”, napisao je Živković na Facebooku.

On je dalje naveo da je jasno zašto je URA prećutala nekoliko stvari.

“Skandaloznu i profašističku prošlost mandatara Krivokapića kojeg su ne slučajno, baš oni predložili. Njegovu vjersko-bogohulničku zaslijepljenost, sada več opasnu za opšte zdravlje ljudi. Njegovu dokazanu odanost tuđoj zemlji, tuđoj zastavi i tuđoj crkvi.  Nacional-šovinističku prošlost i zaslijepljenost vjerom, budućih ministarki koje će kontrolisati gotovo pola resora vlade.  Skandaloznu epidemiološku bombu prilikom ispraćaja i sahrane mitropolita Amfilohija, koja proizvodi katastrofalne posljedice po zdravlje i živote naših građana”, ističe Živković.

Ovakvo ponašanje URA-e njemu nije i ne može biti slučajno.

“Ono je samo dio dobro osmišljene prljave i podle političke igre njenih mentora iz medijsko-tajkunskog koncerna “Vijesti” sa centrima moći u Srpskoj crkvi, zarad ostvarenja, unaprijed dogovorenih ciljeva koje žele ostvariti preko sebi potčinjene apostolske vlade. URA je upotrijebljena i zloupotrijebljena i neka joj je sa srećom. Od njihovog izbornog slogana “crno na bijelo”, osta samo CRNO, da crnje ne bože biti”, zaključio je Živković.

Preuzmite našu aplikaciju

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare

NAJNOVIJE

Borba Tajsona i Džonsa završena neriješeno

Egzibicioni meč nekadašnjih bokserskih šampiona Amerikanaca Majka Tajsona i Roja Džonsa juniora završen je neriješenim rezultatom jutros...

Nikolić: Božovićevi postupci ga diskfalifikuju kao ambadasora, a karakterišu...

“Njegova bahatost u toj namjeri posebno je izražena nakon završetka parlamentarih izbora, kada je krenuo da u...

PEF podržao usvajanje i primjenu Zakona o slobodi vjeroispovijesti

PEF predstavlja mrežu 60 nacionalnih pentekostalnih evangelističkih denominacija širom Evrope, sa sjedištem u Briselu.

Zakon o Skupštini usvojiti konsenzusom

On je rekao da je sveobuhvatna normativna uređenost funkcionisanja parlamenta svakako potrebna, ali da njegov značaj u...

U Budvi 500 aktivnih slučajeva: I dalje masovno organizovanje...

Aktuelno stanje posljedica je neozbiljnosti i neodgovornosti, ocjenjuje dr Milutinović. Problem je, dodaje, i to što se niko...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare