Villamonte- novo rezidencijalno naselje u zelenoj oazi doline rijeke Zete

Čovjeku je veza sa prirodom urođena. Ipak, većina nas živi u prenaseljenim gradovima, prepunim smoga i gužvi uz dozu stresa koja je dovoljna da zaboravimo na svoje zdravlje, sebe ili ljude koji su nam dragi. Priroda nam postaje bijeg onda kada shvatimo da postaje nepodnošljivo - kada nam je potreban istinski predah. Međutim, to ne mora biti tako.

Gradić u blizini Podgoričke vreve, ali i dovoljno daleko od nje – Danilovgrad, je primjer mjesta gdje se vodi rasterećeniji način života. Smješten na obali rijeke Zete, okružen netaknutom i raznovrsnom prirodom ali i bogatim istorijskim naslijeđem, idealna je baza za početak jedne zdravije i sadržajnije veze.

Upravo tu, ispod obronaka planine Garač, razvija se elitno rezidencijalno naselje Villamonte, koje nudi jedinstven koncept stanovanja. Na površini od 8000 m2 u prvoj fazi izgradnje, nalazi se 10 modernih vila (od ukupno 29 koliko je predviđeno do kraja projekta) pa je optimizovanijim brojem domaćinstava naselje još privlačnije.

Arhitekturom je akcentovana mediteranska elegancija, dok su objekti sa svojih gotovo 200m2, savršeno uklopljeni u raskošan krajolik. Na pojedinačnim parcelama između 400-490m2, pruža se prostrano dvorište koje zaokružuje kompletnu iskustvo potencijalnim dodatnim sadržajima – bazenom, prostorom za roštilj ili jednostavno – vašom ličnom baštom.

Dodatni sadržaj oko kompleksa nude mogućnost da uživate u brojnim vanjskim aktivnostima, dok će u slučaju lošeg vremena na raspolaganju stajati zatvorena teretana, dostupna kao zajednički sadržaj nakon realizacije obje faze projekta. Kada smo kod zajedničkih sadržaja, kompleks će uključivati i namjensku kafeteriju za sve rezidentete kompleksa kao i dječje igrališite. Objekti su otvoreni i integrisani zelenilom i pejzažnim linijama šume i planine dok je sama gradnja ekološki prihvatljiva i zasnovana na energetskoj efikasnosti uz posjedovanje pametnih kućnih sistema kao i solarnih fotonaponskih panela za proizvodnju struju.

Iako osmišljen da prvenstveno pruža mir i ušuškanost daleko od gradskih gužvi, Villamonte je infrastrukturno ipak odlično povezan sa svim regionalnim centrima. Nudi vam izbor: zdrav život uz potpunu posvećenost sebi i stvarima koje vas ispunjavaju, ali i vezu sa svim centrima važnim za vaš posao, kulturni život ili jednostavno – povezanost sa ljudima. Jer Villamonte to zapravo i radi – povezuje.

Detaljnije informacije, dostupne su na: www.villamonte.me.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Konjević: Krah EU politike glavni rezultat promjena od izbora...

Na skupu koji je tretirao temu politike proširenja EU posebno u kontekstu nedavno završenog samita u Tirani...

Otvorena fabrika čipsa u Tuzima, Đeljošaj: Postaćemo prepoznatljivi brend...

Đeljošaj je u svom obraćanju prisutnima rekao da su bili ubijeđeni da mogu biti “primjer lokalne uprave...

DNP: SDT da pokrene istragu protiv Draginje Vuksanović Stanković...

- Za početak bi trebalo istražiti ulogu Alekse Stankovića, pastorka Draginje Vuksanović Stanković, i njegovog obezbjeđenja, u...

Crnogorska influenserka vas sve poziva da ovog mjeseca darujete...

Na svom Instagram profilu @hashtagsandra je objavila čitav proces dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Crvenim krstom...

UŽIVO Sjednica Vlade, Abazović: Kupovina akcija Luke Bar je...

Na početku sjednice, na njen zahtjev, razrješena je državna sekretarka u Ministarstvu finansija Mila Kasalica.

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare