test

Džikić pozitivan na koronavirus, Flajs vodi Budućnost Voli u Čačku

Standard

26/12/2021

21:18

Aleksandar Džikić, trener košarkaša Budućnost Voli, pozitivan je na koronavirus i neće voditi ekipu u posljednjoj utakmici u 2021. godini.



Podgoričane sjutra u Čačku od 18 sati čeka duel protiv Borca na zatvaranju prvog dijela regularnog toka sezone ABA lige.

Na sajtu Budućnosti piše da je Džikić dobio pozitivan test prije puta u Čačak.

“Džikić ima blage simptome, odmah je izolovan i ostao je u Podgorici. Ekipa i stručni štab su danas dva puta testirani i svi su bili negativni na covid-19. Našem treneru želimo brz oporavak”, piše na sajtu Budućnosti.

Crnogorski prvak uoči meča protiv Borca ima učinak 9-3.

“Domaćini će uraditi sve da poprave utisak iz prethodnog kola. Igraju jednom sedmično, imali su dovoljno vremena da se odmore, prestroje i pripreme za nas. Oba tima imaju svoje probleme, tako da danas ne znamo u kojim sastavima će se igrati. Imaju odlične strijelce na bekovskim pozicijama i centarsku liniju koja može da se formatira prema potrebi. Sa druge strane, mnogi timovi su imali probleme sa njihovim zonskim adaptacijama. Znamo pred kakvim navijačima igramo i to nas dodatno motiviše”, rekao je Flajs za klupski sajt.

Izvor (naslovna fotografija):

Aleksandar Džikić

Ostavite komentar

Komentari (0)