Dzudo klub ”Dečić” uspješan na takmičenju u Tirani

U Tirani je prije dva dana održan prvi Open turnir u džudou uzrasta poletaraca, pionira i kadeta, na kom je učestvovao veliki broj takmičara i takmičarki iz Albanije, Kosova, Crne Gore, BiH, Grcke, i Italije.

Na ovom takmičenju takmičari i takmičarke Džudo kluba Dečic uzeli su ucesće u svim kategorijama i zabilježili odlične rezultata.

Zlatne medalje osvojili su Ajlin Orahovac, Darija Hadžialagić, Esma Lekć, Lina Bicić, Daris Muhović i Albina Popara.

Belma Muhović i Žara Jasmina su ovoji srebne, dok su bronzana odličja pripala Harisu Malagiću, Emilu Mukoviću, Ljačević Mustafi i Ali Hadzijalijagić.

Kako su naveli iz Džudo kluba Dečić raduje ih dobra forma njihovih takmičara i takmičarki koji su svoj kvalitet pokazali vrlo uspješno što pokazuje broj osvojenih medalja.

“Naročito nas raduje uspjeh Bicić Line koja je u treningu priprema za Balkansko prvenstvo koje se održava u Rumuniji i od koje očekujemo osvajanje jedne od tri medalje, što bi bio veliki uspjeh za nas klub”, asaopštili su iz Džudo kluba Dečić.

Ona je, kako je istakao trener kluba Ekan Jasavić, u eliminacionim borbama savladala najbolju Kosovsku takmičarku iz Peći Emire Zebelaj, sto potvrđuje njegova očekivanja na predstojećem Balkanskom prvenstvu u Rumuniji.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Milatović danas u Briselu sa evropskim zvaničnicima

Istog dana Milatović će posjetiti sjedište NATO-a, gdje će razgovarati sa Mirčeom Džoanom, zamjenikom generalnog sekretara i...

Vlahović poručio Injac: Zar su “nož, žica, Podgorica” navijački...

Vlahović je reagovao nakon što je Injac poručila da osuđuje "ovakvo ispoljavanje navijačkih stavova i pozivam vinovnike...

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ: Ovnovi se upoznaju sa...

OVANVi ste napravili plan aktivnosti, ali je vjerovatno da ćete morati da ga mijenjate u hodu. Mnoštvo...

Đukanović: Skandiranje fudbalskih navijača potvrda ozbiljne devastacije našeg društva

“Odsustvo promptne osude i reakcije najvažnijih državnih adresa je poseban razlog za dodatnu zabrinutost”, ocjenjuje Đukanović.

NAJVEĆI BONUS NA INTERNETU: Otvori nalog OVDJE i odmah...

Ako još uvijek niste otvorili nalog na nekoj od online platformi gdje možete odigrati tiket ili se...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare