test

Dzudo klub ”Dečić” uspješan na takmičenju u Tirani

Standard

09/05/2023

09:56

U Tirani je prije dva dana održan prvi Open turnir u džudou uzrasta poletaraca, pionira i kadeta, na kom je učestvovao veliki broj takmičara i takmičarki iz Albanije, Kosova, Crne Gore, BiH, Grcke, i Italije.

Na ovom takmičenju takmičari i takmičarke Džudo kluba Dečic uzeli su ucesće u svim kategorijama i zabilježili odlične rezultata.

Zlatne medalje osvojili su Ajlin Orahovac, Darija Hadžialagić, Esma Lekć, Lina Bicić, Daris Muhović i Albina Popara.

Belma Muhović i Žara Jasmina su ovoji srebne, dok su bronzana odličja pripala Harisu Malagiću, Emilu Mukoviću, Ljačević Mustafi i Ali Hadzijalijagić.

Kako su naveli iz Džudo kluba Dečić raduje ih dobra forma njihovih takmičara i takmičarki koji su svoj kvalitet pokazali vrlo uspješno što pokazuje broj osvojenih medalja.

“Naročito nas raduje uspjeh Bicić Line koja je u treningu priprema za Balkansko prvenstvo koje se održava u Rumuniji i od koje očekujemo osvajanje jedne od tri medalje, što bi bio veliki uspjeh za nas klub”, asaopštili su iz Džudo kluba Dečić.

Ona je, kako je istakao trener kluba Ekan Jasavić, u eliminacionim borbama savladala najbolju Kosovsku takmičarku iz Peći Emire Zebelaj, sto potvrđuje njegova očekivanja na predstojećem Balkanskom prvenstvu u Rumuniji.

Izvor (naslovna fotografija):

Džudo klub Dečić

Ostavite komentar

Komentari (0)