Raičević: Nisam znala da je odnos selektorke i mene narušen

Milene Raičević nema na spisku za Svjetsko prvenstvo koje 29. novembra počinje u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj. Nakon što je selektorka Bojana Popović danas iznijela razloge zbog čega jedna od igračica koja je sve osvojila sa nacionalnim timom, nije u konkurenciji za Mundijal, oglasila se dugogodišnja reprezentativka. 

Saopštnje Milene Raičević prenosimo integralno:

“Poštovana crnogorska sportska i šira javnost, nisam se obraćala kada je klub u pitanju i neću jer smatram da je ono što se u klubu dešava odnos između nas koji se može jedino riješiti tamo đe mu i pripada po ugovoru, pošto dogovorom nije moglo i svjesna svih posljedica po mene, po svakom pitanju, nijesam htjela narušavati taj odnos mojim javnim reagovanjima.

Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave ,,da je naš odnos narušen” i da zbog toga nisam u reprezentaciji. Želim samo reći da je sve bilo kako treba u odnosu između selektorke i mene , čak i nakon suspenzije od kluba nijesam vjerovala da postoji ikakav problem između nje i mene dok danas nisam pročitala da je naš odnos narušen.

Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problem i povjerenje. No, svakome na obraz. Naravno, svjesna da su ovakvom njenom odlukom moji snovi o Svjetskom prvenstvu završeni, obećavam svima da ću ipak nastaviti da sanjam svoje snove i da moja reprezentativna karijera nije završena ko god da je selektor.

Zato, ne želim dalje produbljavati bilo kakvu raspravu na ovu temu jer ovim djevojkama koje su na spisku ( a one su prave heroine naše države) prije svega treba naša podrška i zajednička energija da pokušaju izboriti četvrtfinale i kvalifikacije za OI.

Drage moje lavice vjerujem da vi to možete. Volim vas i navijaću svim srcem za vas jer vi ste i moja snaga, a vaš uspjeh je i moj. Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključimo, a djevojkama damo pun vjetar u leđa, jer im je to sad najpotrebnije zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora, zato, Za Crnu Goru SVI” piše u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare