Rovčanin i Čađenović u Upravnom odboru Vaterpolo i plivačkog saveza

Izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin i izvršni direktor CEDIS-a Vladimir Čađenović novi su članovi Upranovg odbora VPSCG-a.

Kako je saopšteno iz te organizacije jednoglasno su izabranic na sjednici Skupštine kojom je predsjedavao predsjednik Skupštine Mirza Krcić, a prisustvovalo je 11 delegata od 17 sa pravom glasa.

Usvojena je Odluka o izmjenama i dopunama Statuta VPSCG. Usvojen je plan realizovanih aktivnosti sa planom rada do kraja kalendarske godine i finansijskog plana za 2021. godinu, kao i Izvještaj o utrošenim sredstvima dobijenih od Uprave za sport i mlade.

Usvojen je Pravilnik o registraciji i pravu nastupa vaterpolista u VPSCG. Takođe, sve jednoglasno.

„Ova godina je bila izuzetno zahtjevna za naš Savez, i što se tiče takmičarskog dijela, a pogotovo finansijskog. Imali smo veliki broj vaterpolo takmičenja tokom cijele godine, naše četiri selekcije su učestvovale na brojnim velikim šampionatima, i nastavili smo kontinuitet osvajanja medalja, preko zlata u Svjetskoj ligi, do bronze mlade reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Naši plivači su takođe učestvovali na brojnim takmičenjima, a do kraja godine gledaćemo ih i na Evropskom i na Svjetskom šampionatu u malim bazenima. Zahvaljujem se našim sponzorima, kao i Upravi za sport i mlade za podršu u ovoj godini. Ali, kao što sam i ranije kazao, da bi našim sportistima obezbijedili još bolje uslove za rad, i ostali kandidati za velike rezultate, potrebna je još veća finansijska i infrastrukturna podrška, prvenstveno države“, poručio je predsjednik VPSCG dr Đuro Marić.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

SD-LP: Suverenističke partije da formiraju vlast koja će raditi...

"Svojim glasom, pokazali ste da vrednujete ne samo naš doprinosdosadašnjim rezultatima u lokalnoj vlasti, već ste i...

Bošković o izborima u tri opštine: Uzeli smo 37...

"U tri opštine koje predstavljaju Crnu Goru u malom, uzeli smo 43% glasova ili 37 mandata više...

Smolović: Pokušaćemo da povećamo koalicioni kapacitet i formiramo buduću...

"Naša ambicija je bila da samostalno vršimo vlast, međutim okolnosti su bile druge. Ne možemo reći da...

Eraković: Otvoreni smo za formiranje vlasti u sve tri...

DPS je još jednom potvrdila dominaciju. " Osvojili smo između 40 do 50 glasova...

SD: Državotvorne partije da formiraju vlast u sve tri...

“Nastavićemo da pružamo važan doprinos očuvanju državnog dostojanstva koje odlazeća vlast već punu godinu vrlo svjesno na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare