Izvor:mina

Seniorski reprezentativci podržali Krstajića, ne žele promjene u KSCG

Uslovi koje je predsjednik Ivan Krstajić sa Upravnim odborom stvarao, kao i zajednički duh koji se osjećao kod svih, bili su preduslov za ostvarivanje istorijskih rezultata crnogorskih karatista, piše u saopštenju seniorskih karate reprezentativaca u borbama.

Navodi se da je timski duh i stvaranje kulta reprezentacije direktna zasluga selektora koji vode muški i ženski seniorski tim i predsjednika Krstajića.

Seniorski reprezentativci su u otvorenom pismu Karate savezu, klubovima, predsjedniku i delegatima Skupštine i crnogorskoj sportskoj javnosti, pružili punu podršku Krstajiću za novi mandat na čelu te asocijacije, uz ubjeđenje da će nastaviti ostvarivanje ciljeva i stvaranje uslova za mlade sportiste.

Foto: MINA

Oni su poručili da ne žele i da nijesu za kadrovske promjene u Karate savezu, navodeči da smatraju da tim koji pobjedjuje ne treba mijenjati!

“Iznenađeni događajima na prethodnoj Skupštini, na kojoj su se dešavali čudni i neprimjereni postupci pojedinih delegata, koji ne priliče i ne koriste jednom uspješnom savezu kao što je KSCG, kao i o priči pojedinaca o navodnoj podijeljenosti
u našem savezu saznali smo iz medija”, piše u saopštenju seniorskih karate reprezentativaca.

Foto: MINA

Oni su poručili da u njihovom timu vlada jedinstvo i zajednički duh i da kao nikada do sada dišu svi kao jedan, sa ciljem da nastave da ostvaruju vrhunske rezultate od značaja za državu Crnu Goru.

“Rezultati u prethodnim godinama, a posebno u posljednje tri, gdje smo osvojili bezbroj medalja sa evropskih i svjetskih šampionata, kao i ovogodišnja istorijska titula vicešampiona Evrope i bronzana medalja Jelene Maksimović dovoljno govori o zajedništvu svih nas na ostvarivanju vrhunskih sportskih rezultata”, piše u saoptenju.

Navode da, upoznati sa situacijom koja je po njihovom misljenju nametnuta ne za dobro karatea, osjećaju moralnu dužnost da reaguju i smatraju da je njihovo misljenje važno, po mnogima i najvažnije.

Foto: MINA

“Mi smo sportisti koji najveći dio svog vremena posvećujemo karate sportu žrtvujući i svoje zdravlje za napredak karatea i predstavljanje naše Crne Gore na najbolji način. Ne želimo i nismo za kadrovske promjene u našem savezu, jer smatramo da tim koji pobjedjuje ne treba mijenjati! Smatramo da svi karate pregaoci zajedno treba da se bore, da se naši rezultati valorizuju na pravi način”, piše u saopštenju.

Seniorski karate reprezentativci poručili su da je najveća čast i obaveza za svakog karatistu da se bori pod zastavom svoje države.

Foto: MINA

“Kada naši rezultati čine ponosnim naše građane i sportsku javnost, mi imamo motiv više da na najbolji način reprezentujemo Crnu Goru”, stoji u saopštenju seniorskih reprezentativaca.

Saopštenje su potpisali Ognjen Otašević, Nenad Dulović, Mario Hodžić, Nikola Malović, Predrag Smolović, Bojan Bošković, Balša Miličković i Andrija Fatić, Ana Drašković, Jelena Maksimović, Ksenija Rajović, Marina Raković, Dragana Konjević i Milena Jovanović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Šta svijet može očekivati u slučaju katastrofe u nuklearnoj...

“Svaki napad na nuklearne elektrane je samoubilački”, rekao je prošle sedmice generalni sekretar Ujedinjenih naroda Antonio Gutereš, te je...

Njemačka neće odgovoriti na poziv za ukidanje ruskih turističkih...

Države koje podržavaju takvu zabranu kažu da Rusi ne bi trebalo da budu u mogućnosti da idu...

Demokrate: Abazović i dalje nije svjestan da mu riječ...

Prvo, smatraju Demokrate, Abazović očito i dalje, kako kažu, nije svjestan da su mu propali koncepti obje...

Nikolić: Abazović pokušava “političkim mehanizmom“ Mandića, koji se napaja...

“Upravo taj “mehanizam” mu je omogućio da bude premijer, kako bi se Crna Gora vratila na put...

Sud u Mjanmaru osudio svrgnutu liderku zemlje za još...

U četiri slučaja korupcije o kojima je odlučeno u ponedjeljak, Su Ći je navodno zloupotrebila svoj položaj...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare