Izvor:espresso

REDITELJ PRIJE SAMOUBISTVA OSTAVIO 2 TRAGA! Ovo je uradio prije nego što se ubio

Čitava javnost je bila nema poslije vijesti da nas je napustio Igor Vuk Torbica u 33. godini, a onda je, kao bomba, još jače odjeknulo da je mladi reditelj planete izvršio samoubistvo u Rovinju.

Među prvima oglasio se proslavljeni glumac Sergej Trifunović preko Tvitera.

  • Samoubistvo najtalentovanijeg pozorišnog reditelja u nas Igora Vuka Torbice posljednja je u nizu loših šala svemira. U šoku sam – napisao je glumac.

Zašto je, po mnogima, najdarovitiji reditelj digao ruku na sebe za sada je poznato samo njegovoj djevojci Hani Selimović i profesorki Alisi Stojanović, u čijoj je klasi završio režiju na FDU, kojima je ostavio oproštajna pisma.

  • Dragi prijatelji, hvala svima na riječima i pomoći koju tako velikodušno pružate. U mom srcu je toliko puno ljubavi za čovjeka koji mi je pružio najljepše trenutke života da želim da tu ljubav podijelim sa svijetom. I pustim svjetlo i život da odnesu pobjedu nad besmislom ovog vremena. Igor je bio i ostaće moj svetionik. Ka njemu idem, zauvijek. Takvi ljudi su rijetki, njih treba samo voljeti – napisala je glumica Hana Selimović na Fejsbuk profilu.

Da je možda pritisak na umjetnike i njihovo stvaralaštvo zaista prevelik i možda prokletstvo broja 27 i 33 ne može zaobići one najveće među velikima, govori post Vukovog mladog kolege.

– U “Cliche” za šankom, u pola noći, nakon nekoliko rakija i ko zna koliko piva, rekao mi je: “Ne mogu da se žalim, lijepo mi je što me zovu da radim i što me dobro plaćaju… ALI kad jednom napraviš takvog Hinkemana, više nemaš prava na grešku, zovu te jer žele takav HIT i u svom pozorištu… A ne tebe… Uživaj dok si student i na početku karijere, igraj se, traži, istražuj… Iskoristi svoje pravo na mladost – napisao je, između ostalog, Nikola Isa Isaković, direktor KPGT na Fejsbuk profilu.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Rakočević: Napad na načelnika Istražnog zatvora nije upozorenje, već...

“Ne zna se šta je gore, da li mogućnost novog napada nakon eksplozije prve bombe što je...

Petrović za STANDARD: Svako od nas može postati žrtva...

Petrović kaže da se kod trafikinga uvjek mora računati da osobe koje se javljaju iz tzv. rizičnih...

Milatović poručio Vukoviću: Sastaćemo se na dan primopredaje dužnosti

Nosilac liste Evropa sad Jakov Milatović poručio je gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću da će se sa njim sastati na...

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA: Utvrđeno da je Cvetanović na snimku,...

U podgoričkom Višem sudu danas je nastavljeno suđenje za ubistvo Nikole Bojovića a koje se vodi protiv...

Dok se Crna Gora i komšije bore za tržište,...

U Crnoj Gori je tokom ljetnje turističke sezone boravilo najmanje deset puta manje turista iz Ukrajine i...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare