Čarli Šin: SPAVAO SA 5.000 ŽENA, PROSTITUKA ga zarazila HIV-OM

Slavnog američkog glumca Čarlija Šina gledali smo u brojnim ostvarenjima, a uloga koja mu je obezbijedila status zvijezde jeste Čarlijia Kraforda u seriji Spin City.

Uloga Čarlija Harpera, brata Alana Harpera i strica Džejkoba u sitkomu “Dva i po muškarca” bila je prekretnica u njegovoj karijeri. Zaradio je nekoliko nominacija za Zlatni globus i Emi, a u vrijeme snimanja hit serije od 2003. do 2011. godine, Šin je bio najplaćeniji glumac, zarađujući 1,8 miliona dolara po epizodi.

Nakon što se saznalo da je alkoholičar njenog privatni život dospio je na naslovne strane, a droga mu je dodatno uništila život. Postojali su i navodi o porodičnom nasilju, zbog čega su CBS i Warner Bros raskinuli ugovor s njim.

Prije šest godina javno je otkrio da je HIV pozitivan, a bolest mu je dijagnostikovana četiri godine ranije. Navodno je spavao s više od 5.000 žena, a jedna od njih ga je i tužila jer joj je prećutao da je zaražen. HIV-om ga je zarazila transseksualna prostitutka.

Svoje stanje liječio je trostrukim koktelom ljekova, pa je izjavio da je nemoguće da je zarazio nekog od svojih partnera. Tvrdio je da je svim partnerkama unaprijed rekao da je HIV pozitivan, a navodno je iznuđivačima platio 10 miliona dolara kako u medije ne bi pustili tu informaciju.

Ženio se tri puta, a danas ima petoro djece – ćerku Kasandru dobio je s Paulom Profit, kćerke Sam i Lolu dobio je s Deniz Ričards, a sinove, blizance Maksa i Boba s Bruk Muler od koje se razveo nakon dvije i po godine braka.

Inače, upravo je Sam Šin nedavno optužila majku Deniz i očuha Arona da su je zlostavljali.

Godine 1990. Šin je slučajno pucao vjerenici Leli Preston u ruku. Nedugo nakon toga su se razišli.

Davne 1986. godine tada 19-godišnji glumac navodno je silovao 13-ogodišnjeg dječaka na filmskom setu. Slučaj je riješen 2018. godine, dječakova majka identifikovala drugog glumca kao silovatelja njenog sina.

Ipak 2020. godine glumac Kori Feldmen ponovio je u svom dokumentarcu tvrdnju da je Šin tada silovao dječaka. Šin je putem svog menadžera opovrgnuo optužbe nazivajući ih “bolesnim, iskrivljenim i čudnim”.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

NVO Green Home: Najoštrije osuđujemo privođenje ekoloških aktivista

Ovim putem najoštrije osuđujemo njihovo privođenje i ovakvu neprimjerenu reakciju institucija, saopštili su...

Klub poslanika Crno na bijelo uputio u skupštinsku proceduru...

Ukoliko bude prihvaćen, Predlogom ovog Zakona bi se u državne praznike, pored Dana nezavisnosti i Dana državnosti,...

DPS Ulcinj: Reformama partije i kadrovskim snaženjem do pobjede...

Građanima i delegatima je poslata poruka da reformski put DPS nema alternativu i...

Danas velika akcija čišćenja Gorice

Mjesto okupljanja je ispred glavne kapije brda Gorica u 16:30 časova. Iz Glavnog grada...

Više od 8.000 pregleda na Poliklinici, primljeno 878 pacijenata

U dnevnim bolnicama zbrinuta su 1.172 pacijenta. U Urgentnom centru zbrinuta su 1.444 pacijenta. U istom periodu...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare