Djevojkama kaže ZBOGOM čim napune 25 godina

Leonardo Dikaprio važi za najvećeg zavodnika u Holivudu, ali nijednu djevojku do sada nije odveo pred oltar.

Glumac je posljednje tri godine proveo s argentinskom manekenkom Kamilom Morone i taman kad su svi pomislili da će se skrasiti, strani mediji su objavili da je 46-godišnji glumac ponovo slobodan.

Poznato je da Dikaprio ima određeni tip djevojaka sa kojima ulazi u vezu, to su uglavnom visoke, mršave, plave manekenke u dvadesetima i poneka brineta. Zanimljivo je posebno to što je Leonardo sa svakom djevojkom raskinuo nakon što je napunila 25 godina, a nije bila izuzetak ni dojučerašnja djevojka Kamila Morone, prenose brojni američki mediji.

Njegova prva veza poznata javnosti bila je s brazilskom manekenkom Žizel Bundšen. Par je bio sa prekidima bio u vezi od 1999. do 2005. godine. Pojavio se sa njom na dodjeli Oskara 2005. godine i to je bilo njihovo prvo i posljednje pojavljivanje u javnosti.

Bio je u vezi i sa Bar Refaeli. Par je 2007. godine čak bio u posjeti tadašnjem izraelskom premijeru Šimonu Peresu, a nakon brojnih raskida, odlučili su se za konačni prekid 2009. godine.

Nakon jedne propale veze s manekenom, Leo se 2011. godine odlučio za glumicu, Blejk Lajvi. Paparaci su ih snimili na njegovoj jahti u Kanu, a veza je trajala pet mjeseci.

Toni Garn je njemačka manekenka sa kojom je glumac bio u vezi od maja 2013. do decembra 2014. godine.

Mediji su pisali da je bio i sa pjevačicom Rijanom u vezi, ali to nikada nije potvrđeno.

Glumac je Kamilu Morone upoznao preko glumca Al Paćina, sa kojim je u to vrijeme Kamilina mama, Lusila Sola, bila u vezi. Dikaprio i Moroneova su zajedno od 2017. godine, ali izvor blizak paru kaže kako su se zbog njegovog posla udaljili i vezu priveli kraju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Poruka Kotorana: Dobrodošli Cetinjani

Kotorani su tako odgovorili na poruku mržnje iz Budve, čiji vinovci još nijesu otkriveni.

Građanska inicijativa 21. maj: Politička okupljanja koja organizuje SPC...

Prema njihovim riječima razlog tome je jer su politićki događaji koji oni sponzorišu uvijek sa ekstremno-desnom ideološkom...

Lica sa invaliditetom i mediji zajedno protiv predrasuda

“Mediji bi mnogo više trebali da izvještavaju o pravima, problemima i potrebama LSI, kako bi društvo shvatilo...

BS: Država mora pokazati kapacitet da zaštiti bezbjednost novinara

" Sloboda izražavanja i generalno, novinarske slobode, ključni su segmenti za potpunu demokratizaciju društva. Crna Gora je...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare