Dnevni horoskop – Blizanci, emotivno se osjećate odlično, Lavovi da se posvete prijateljima

Rakovi su motivisani, ali su i veoma promjenljivog raspoloženja, Djevice pokazuju emotivno interesovanje, ali je potrebna iskrenost. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Ovan

Veoma ste raspoloženi jer ste se pomakli sa mrtve poslovne tačke i jednog zadatka. Međutim, ubrzo stiže novi problem, pa se spremite da riješite i tu jednačinu. Oboje imate kratak fitilj pa nije čudno da dođe do nesuglasica. Jačajte um i tijelo.

Bik

Kao pravi detektiv pronašli ste kočnice i sada idete naprijed sa poslom. Planirajte polako, bez obzira što to druge nervira. Povremeni dogovori skloni su promjenama, zato ne brinite jer se do večeri bolje sporazumijevate sa partnerom. Odlično zdravlje.

Blizanci

Imate baš savršen dan da ne radite ništa, već da se posvetite svojim potrebama. Možda je i bolje da se malo odmorite od obaveza. Emotivno ste odlično, ali ste prema partneru kritični. Nemate veće tegobe.

Rak

Motivisani ste i danas, ali ste s druge strane veoma promjenljivog raspoloženja. Niko ne može da zna šta da očekuje od vas kada je posao u pitanju. Vi ste nježna osoba, ali danas ispoljavate svoju veoma grubu stranu ličnosti. Metabolizam vam vibrira.

Lav

Odličan dan da se posvetite prijateljima i porodici, pa sa poslovnim obavezama nećete imati baš dodirne tačke. Vaša upornost dovodi vas do tačke pucanja u emotivnom odnosu. Nemojte siliti događaje koje baš ne voli vaš partner. Problem sa zubima.

Djevica

Veoma ste dosljedni u poslu, ali ne umijete da odredite prioritete. Potražite savjet iskusnije osobe u koju imate povjerenja. Pokazujete svoje interesovanje za jednog Strijelca ali to njemu nije dovoljno. Potrebna je iskrenost. Bez tegoba u zdravlju.

Vaga

Ne miješajte danas privatni i poslovni život jer vas to dosta koči. Zato odvojite različite stvari na vrijeme. Udružite se sa partnerom i dosadne obaveze dajte nekom drugom da ih obavlja u vaše ime. Na polju zdravlja imate problem sa iscrpljenošću.

Škorpija

Djelujete da vam sve ide od ruke, pa zato nemate razumijevanje od kolektiva. Požalite se i vi na realne prepreke koje svakako imate. Ne pravite dramu oko datuma polaska na putovanje. Ionako ćete krenuti kada se steknu uslovi. Odlično zdravlje.

Strijelac

Danas imate više sreće nego pameti ali vas ipak ne poštuju dovoljno vaši saradnici. Održite svoje dobro raspoloženje. Imate dobre ljubavne recepte, pa ih danas upotrijebite. Partner će biti veoma dobro raspoložen. Nemate tegobe na polju zdravlja.

Jarac

Vi kada dajte otkaz saradniku, pokušavate da mu nađete bolji posao. Cio dan ste posvećeni tuđim problemima.Odličan povod koji ste dali emotivnom partneru danas će iskoristiti u svoju korist. Nemate vi gdje, pristanite na uslove. Zdravlje je dobro.

Vodolija

Zarada se povećala, a vi odmah povećali troškove, tako da ste na istom. Pametno je da vratite neki dug ako ga imate. Slijedi poučna situacija na ljubavnom polju. Na polju zdravlja problem sa vratnim dijelom.

Ribe

Stalno mislite da je drugima lakše na poslu i sa saradnicim, a to nije blizu istine. Imate vi svoje prednosti, pa ih koristite u svrhu dobrog raspoloženja i dobrog posla. U ljubavi ste metodični, ali kada imate sa kim. Zdravlje je veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Podgorica: Autobus gradskog prevoza kamenovan u Donjoj Gorici

"Kolege mi upravo javljaju da je još jedan novi autobus oštećen (kamenovan, da budem precizan).. ovog puta...

Eksplozivna naprava bačena u blizini kuće načelnika Istražnog zatvora

Policija je na licu mjesta, a po nalogu tužioca i u prisustvu vještaka vrši se uviđaj.

Kako prepoznati jesenju depresiju i kada reagovati

Ovaj poremećaj, kaže dr. Slobodan Nogo, spec. psihijatar, načelnik Centra za mentalno zdravlje u Istočnom Sarajevu, dijeli...

Đukanović: Sveta obaveza predsjednika je da se usprotivi pokušaju...

Smatra da predsjednik mora da bude na strani poštovanja Ustava i zaštite državnog i nacionalnog dostojanstva Crne...

Đukanović: Uvođenje države u Otvoreni Balkan od strane ove...

Na pitanje šta ako se inicijativa Otvoreni Balkan izglasa na Vladi, kao što se to desilo sa...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare