Drugo veče M:tel City Groove festivala u znaku regionalnih zvijezda

Drugu noć M:tel City Groove festivala obilježili su sjajni nastupi regionalnih muzičkih zvijezda. Nela, Angelina, Sara Jo i Senidah, predstavile su se podgoričkoj omladini energičnim performansima, zavidnim vokalnim sposobnostima i raznovrsnim plesnim pokretima.

Veče je otvorila talentovana mlada umjetnica Antonela Đinđić Nela, koja nakon nastupa nije mogla da sakrije oduševljenje publikom i njihovim reakcijama na nedavno objavljene pjesme ,,Sto godina” i ,,Problem.”

,,Ovo mi je najbolji koncert koji sam imala u životu i moram priznati da nisam imala očekivanja. Nisam imala priliku da nastupim pred crnogorskom publiku i ovo me je toliko iznenadilo da još ne mogu da dođem sebi.”

Smatra da su festivali pravo mjesto za razmjenu energije između izvođača i slušaoca, te se nada da će se njihova organizacija vratiti na velika vrata.

Nakon hrvatskih radijskih hitova, uslijedio je nastup regionalne tinejdž zvijezde Angeline. Istakla je da najviše voli da radi u Crnoj Gori, koju doživljava kao svoj drugi dom. Priznaje da tokom ljetnje sezone, u pauzama između nastupa, voli da degustira domaće delikatese.

,,Iskreno, volim da jedem ribu i lignje. U Beogradu kod nas nema kvalitetne morske ribe, zato uvijek kad dođem ovdje jedem to.”

Očekuje je veliki broj koncerata, pa najavljuje da će domaća publika imati priliku da je sluša u Tivtu, Budvi, kao i Podgorici.

Mnogo toga se promijenilo i za Saru Jovanović koja je nastupila na istom festivalu 2019. Objašnjava kako Podgorica nikada ne razočara i da je upravo iz tog razloga spremila poseban repertoar.

,,Baš sam danas puštala snimke ekipi koja nije bila sa nama, čisto da ih pripremim, da znaju šta ih čeka. U nekim gradovima je neophodno vrijeme da se publika zagrije, a Podgorica nas uvijek tako dočeka, da nas tokom prve numere obori sa nogu.”

Svoje nastupe u našoj zemlji opisuje kao svadbu i otkriva da kad god ima vremena, voli da posjeti Podgoricu i Budvu.

Sarin performans bio je sjajna uvertira za trep zvuk i koncert Senide Hajderpašić koja je hitovima ,,Behute”, ,,Replay” i ,,Mišići” dodatno oraspoložila publiku i priredila koncert za pamćenje.

Treću i posljednju noć festivala, obilježiće podjednako kvalitetan program. Umjesto hrvatske kantautorka Lu Jakelić koja je otkazala učešće, nastupiće lokalni Ansambl ,,Toć”. Gabriela Cilmi, australijska pjevačica italijanskog porijekla, takođe će imati priliku da se predstavi domaćoj publici. Nakon nje, vrijeme je rezervisano za beogradsku muzičku grupu ,,Artan Lili”. Festival će zatvoriti britanski elektro-pop bend “Kosheen”. Ulaznice se mogu naći na biletarnici Bemax arene po cijeni od 10e.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Zgrada Skupštine u crvenoj boji povodom Svjetskog dana borbe...

“Stojimo uz naše građanke i građane koji se bore sa ovom teškom bolešću”, navela je predsjednica Skupštine...

Pentagon pozvao Tursku da ne pokreće novu ofanzivu u...

Ostin je "pozvao na deeskalaciju i izrazio snažno protivljenje ministarstva odbrane (SAD) novoj turskoj vojnoj operaciji u...

Podgorica: Autobus gradskog prevoza kamenovan u Donjoj Gorici

"Kolege mi upravo javljaju da je još jedan novi autobus oštećen (kamenovan, da budem precizan).. ovog puta...

Eksplozivna naprava bačena u blizini kuće načelnika Istražnog zatvora

Policija je na licu mjesta, a po nalogu tužioca i u prisustvu vještaka vrši se uviđaj.

Kako prepoznati jesenju depresiju i kada reagovati

Ovaj poremećaj, kaže dr. Slobodan Nogo, spec. psihijatar, načelnik Centra za mentalno zdravlje u Istočnom Sarajevu, dijeli...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare