DVODNEVNI MUZIČKI SPEKTAKL U BUDVI: Tom Odel, Rodžer Sančez i “Sky Cellos” za početak sezone

Budvane i njihove goste tokom prvom vikenda juna, u gradu prepoznatom kao ''metropola crnogorskog turizma'', očekuje pravi muzički spektakl, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva i Opštine Budva. Na glamuroznoj bini, uz savršeni zvuk i najmodernije svjetlosne efekte smjenjivaće se zvuci klasičnih i modernih kompozicija, operske arije i izvorne pjesme, u aranžmanima i izvođenjima koje budvanska publika još nije imala priliku da čuje.

Program Ceremonije otvaranja sezone će početi u petak, 3. juna u 21 sat kada će nastupiti perspektivni engleski pjevač i kantautor – Tom Odell, a potom će mlade čelistkinje sastava “Sky Cellos” izvesti neobičan repertoar počevši od poznatih filmskih tema, pa do Selin Dion i Metallicae. U okviru iste večeri koncert će održati i Nevena Božović, koja će, osim svojih pjesama, publici još jednom pokazati kako lagano prihvata izazove i drugih muzičkih žanrova.

Nakon ponoći će uslijediti “Medley performans” – scensko-muzički program u kojem će pijanistkinja Mina Krajnović, maestro na harmonici Petar Marić, Amerikanka Tomisha Monae-Kuzmić i operski pjevači Marija Nešić i Mattia Zanatta pokazati svoje zavidno instrumentalno i pjevačko umjeće u modernom igrokazu kroz djela Satiea i Mocarta, ali i Adele, Robija Vilijamsa ili Queena.

Naredne večeri, u subotu, 4. juna od 21 sat i 30 minuta nastupiće maestro Bojan Suđić sa festivalskim orkestrom “Virtuozi” i solistima – Sofijom Petrović, Majom Bogdanović, Dejanom Jovanovićem i Remusom Alazaroae. “Plovidba” će započeti valcerom, nastaviti filmskim temama i evergreen hitovima, pa sve do klasika, ruskih romansi i izvornih pjesama. Svi koji su nekada prisustvovali koncertima pod dirigentskim palicama Bojana Suđića znaće da je u pitanju neponovljivi muzički doživljaj. Neobičan scensko-muzički program “Medley performance” očekuje publiku i druge večeri od 23 sata i 30 minuta na bini ispred Starog grada.

U 1 sat nakon ponoći obe večeri, na možda najljepšoj lokaciji u Budvi – tvrđavi Mogren, nastupe će održati DJ Erick Kasell, u petak 3. juna, dok će u subotu nastupiti svjetski poznati američki DJ i producent Roger Sanchez, zajedno sa DJ-evima Pookie i Vladimirom Aćićem.

Tokom obije večeri Ceremonije otvaranja sezone Skymusic korporacija, producenti događaja, organizovaće i gala večere za zainteresovane posjetioce koji žele čitavom događaju da dodaju i notu gastronomskih uživanja. Rezervacije ovih posebnih ponuda je moguće izvršiti putem sajta: www.seasonopeningceremony.com

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Zirojević Radovaniću: Jeste izdajnici i nemam problem da vam...

“Zbog toga vam kažem, u političkom smislu, da jeste izdajnici i nemam problem da vam to ponovim,...

SD: Od Vulinovog primitivizma je jedino gore glasno ćutanje...

Od Vulinovog primitivizma je jedino gore glasno ćutanje ministara u našoj Vladi, koje samo potvrđuje ono o...

Vaterpolisti poraženi od Mađara, Crna Gora na osmom mjestu

Obje selekcije imale su na startu problema u napadu, pa je za uvodnih osam minuta postignut samo...

Novih 119 besplatnih parking mjesta ispod Ljubovića

“Hvala vrijednim kolegama iz Putevi doo Podgorica (koje će odmarati ovog vikenda zbog visokih temperatura), kao i...

Marković: U Srbiji ne postoji iskustvo demokratije, opstanak na...

Marković je otvoreni kritičar vlasti, ali i onih koji prećutno, ili svjesno podržavaju režim Vučića, a to...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare