Dženifer Aniston se izblamirala: “Bila sam u Parizu, koji je tik uz Ukrajinu”

Glumica Dženifer Aniston nedavno je u Evropi snimala novu komediju Misterija ubistva 2, o čemu je pričala u intervjuu za magazin People.


Zvijezda “Prijatelja” tom prilikom se osvrnula i na aktuelne političke teme i istakla da joj je bilo teško tokom snimanja u Parizu jer je bila tako blizu — Ukrajine.

Kako je Dženifer objasnila, teško joj je pao boravak u Evropi jer od početka pandemije nije bila dugo razdvojena od svojih pasa, a sada je u Parizu provela tri mjeseca. Ipak, najgore joj je bilo jer je Ukrajina toliko blizu” ili, kako je ona objasnila, maltene možeš da baciš kamen iz Pariza i pašće na Ukrajinu.


Dok američki mediji javljaju da je glumica dala srceparajuću izjavu, mnogi Evropljani primijetili su da razdaljina između Pariza i Kijeva iznosi malo manje od 2.500 kilometara, što svakako nije dovoljno blizu da bilo ko strepi.

“O čemu priča ova žena, je l’ ona vidjela nekad mapu svijeta”, “Amerikanci ne mogu da se potrude da bave pogled na kartu, toliko smo im nebitni”, “Oprostićemo joj jer je iz Amerike”, “Promašila si ‘samo’ za 2.500 kilometara”, “Nadam se da nije plašila za svoju bezbjednost zbog rata u Ukrajini dok je bila u PARIZU”... neki su od komentara na mrežama.

Ona je istakla i da joj nije bilo lako što snima komediju u trenutku dok na kontinentu bjesni rat, ali se tješila time što je ljudima potreban smijeh.

Osjećala sam se tako beskorisno jer snimam komediju u trenutku kada je započet rat u Ukrajini. Ali onda sam podsjetila sebe da je ljudima sada baš to potrebno. Trebaju im komedije, treba im da se smiju i da na minut zaborave na brige — objasnila je Dženifer.

Anistonova se, inače, više puta oglašavala povodom rata u Ukrajini i pružala podršku Ukrajincima.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Gegaj: Crna Gora bila i ostala primjer da na...

Kome je u interesu da dovodi u pitanje tradicionalno dobre odnose Albanaca i Crnogoraca, piše Gradski portal....

Marija Vuković zlatna u Oranu, bronza za Danijela Furtulu

Preskočila je 192 centimetra, što je bilo dovoljno za najsjajnije odličje u Alžiru. Za...

U Italiji četvoro mrtvih pošto se komad alpskog glečera...

Nacionalni spasilački korpus za Alpe napisao je na Tviteru da je u potrazi za povrijeđenima u području...

Đurović sa Hojlom: Određeni nivo liberalizacije viznog režima bi...

Kako je saopšteno iz Skupštine, Hojl je iskazao zadovoljstvo povodom susreta i prilike da novoizabranoj predsjednici Skupštine...

Pucnjava u tržnom centru u Kopenhagenu, više povrijeđenih

Kako javlja tamošnja policija, više osoba je povrijeđeno, dok se na terenu nalazi veliki broj policajaca.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare