EMINA o Mustafi: Ako mu materijalna situacija postane loša, pomoći ću mu

Nakon što je objelodanila da Mustafa Sandal dvije godine nije uplatio alimentaciju za njihove sinove, Emina Jahović je iznijela nove detalje odnosa s bivšim suprugom.

Navodi da su preduzete mjere sa njegovim bankovnim računom, kao i da su konfiskovane njegove vrijedne stvari, jednostavno nisu tačni. Prošla su 32 mjeseca otkad smo se razveli, a on alimentaciju nije platio već 26 mjeseci – otkrila je pjevačica.

– Mustafa je pokušao da predstavi javnosti da je izmirivao svoje obaveze sve do prethodna dva mjeseca, navodeći da su ga zatim spriječile poteškoće nastale zbog pandemije. Apsolutno to ne prihvatam!

– Nikada nisam bila od onih žena koje idu kroz život trošeći novac supruga. Nastavila sam da radim i poslije razvoda, kao što sam radila i prije i tokom braka. Zahvaljujući tome, biću uz svoju djecu do samog kraja, podržavaću ih u svemu i učiniću da izrastu u muškarce koji će živjeti život bez potrebe da traže bilo čiju pomoć – dodala je Emina, uz isticanje da Sandal treba djeci da objasni zbog čega ne šalje novac, a ne njoj samoj.

– Ne govorimo ovde o nekome ko je u lošoj finansijskoj situaciji i kome je samom potrebna pomoć. Sve je za ljude, možda jednog dana iskusimo i to. Ako njegova materijalna situacija jednog dana postane loša, radiću na tome da nadoknadim ono što on ne može da priušti, pomoći ću mu – nastavila je Jahović.

– Ali znam da situacija trenutno nije takva. Postoji pravda kada se radi o roditeljstvu, baš kao i za sve ostalo u životu. Moja borba se ne odnosi samo na moju korist, već se javno borim za prava svih žena koje prolaze kroz isti problem – poručila je pjevačica.

– Očinstvo svakom treba da bude na ponos. Ljudi koji izmiruju obaveze prema svojoj djeci i rado to čine, mogu reći da taj ponos zasluženo osjećaju. Međutim, oni koji te obaveze ne ispunjavaju ne bi smjeli da se hvale svojim očinstvom, odnosno bilo kakvim pravima nad svojom djecom – smatra Emina.

– Makar sam ja tako odgajana, dolazim iz kulture u kojoj se duboko vjeruje u to. Moji majka i otac su uvijek djecu postavljali kao prioritet. Svoje obaveze prema nama su ispunjavali koliko god su mogli – zaključila je Jahović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

“KAKO RADE DA BUDE SRBIN, VIDI KAKO IZGLEDA?”Ovaj glumac...

"Govorio mi je često - gdje si, moj Hrvat, kako si, moj Hrvat, šta ćemo ti i...

Krivokapić: Čast je imati Borovinić Bojović u svom timu

“Jelena Borovinić Bojović u bijelom mantilu i u ministarskoj ulozi pokazuje da nema izazova pred kojima će...

Konatar: Ako URA stoji iza Fon Kramon, ko stoji...

On se zahvalio evropskim prijateljima "u razobličavanju pogubne politike DPS i njihovog predsjednika". "Evropski...

Kataro pobijedio Primorac

Nakon 32 minuta igre bilo je 9:9, da bi u šutiranju sa pet metara bili precizniji vaterpolisti...

U Srbiji počela proizvodnja vakcine Sputnjik V

Ruski fond je naveo da je Srbija postala prva država u južnoj Evropi koja proizvodi Sputnik V,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare