Evo kakva se sudbina vezuje za vaše ime

Svako ime proizvodi određenu vibraciju koja ima uticaj na onoga ko ga nosi jer ga sluša svaki dan od svog rođenja. Imena su povezana i sa numerologijom, svako ime simbolizuje određene stvari. Da biste saznali kako vas vaše ime određuje, potrebno je slova pretvoriti u brojeve pa izračunati broj.

Saberite numeričke vrijednosti svakog slova imena i prezimena prema tablici ispod.

Tablica: A – 1, B – 2, C – 3, Č – 4, Ć – 5, D – 6, Dž – 7, Đ – 8, E – 9, F – 1, G – 2, H – 3, I – 4, J – 5, K – 6, L – 7, LJ – 8, M – 9, N – 1, Nj – 2, O – 3, P – 4, R – 5, S – 6, Š – 7, T – 8, U – 9, V – 1, Z – 2, Ž – 3

Na primjer: Ana Janković – 1 + 1 + 1 + 5 + 1 + 1 + 6 + 3 + 1 + 4 + 5 = 29 = 2 + 9 = 11 = 1 + 1 = 2

 

Vaš ljubavni broj

1 – Osobe s ovim brojem zasnivaju svoju ljubav na racionalnosti i jakoj intelektualnoj osnovi. Veliki su individualisti, imaju raznovrsna interesovanja. Njih je vrlo teško zadovoljiti. Očekivanje pokornosti i poslušnosti kod njih izaziva odbojnost i agresivnost. Ako želite da veza ili brak sa ovakvom osobom uspije, morate da unosite što više novina, jer su oni spremni na nevjerstvo u trenucima dosade ili kada osjete da je njihova sloboda ugrožena.

2 – Vrlo su probirljivi u izboru partnera. Vole pametne i praktične osobe, inteligentne i sposobne. Materijalisti su i rado će da se odluče za osobu koja može da im osigura udoban život. Blage su naravi i skoro da je nemoguće posvađati se s njima. Ako vas iskreno vole, onda su vrlo vjerne.

3 – Ove osobe prije svega žele pravo i iskreno drugarstvo. Tek kad to osjete upuštaju se u ljubavnu ili bračnu vezu. Za svoje ljubavi često kažu „drugovi“. Njihova ljubav zasnovana je na poštovanju i potpunom povjerenju prema voljenoj osobi. Sve probleme rješavaju kroz otvorene i iskrene razgovore.

4 – Vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i vrlo rano ga sklapaju. Ali, često i pogriješe u izboru partnera. U ljubavi su nemaštoviti, pa čak i pomalo dosadni za osobe koje su aktivne i svestrane. Za njih su miran život i stabilna veza jedini životni cilj. Tada su vjerni, poslušni i spremni na svaki kompromis, samo da bi veza ostala u granicama konvencionalnosti…

5 – Ljubav za cio život je njihova najiskrenija želja. Poštuju porodicu i brak. Svaka laž ih duboko pogađa i teško se oporavljaju od njih. Tada im treba snaga da bi ušli u novu vezu. Jedini pravi smisao života za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao i da ne žive.

6 – Kolebljivi su i skloni promjenama. Nisu za stalnu i dugotrajnu vezu. U stalnoj su potrazi za partnerom. Osjećajni su i nježni. Ali, ako neku vezu krunišu brakom, nisu iskreno srećni i zadovoljni, jer i tada traže druge veze. Pravu ljubav i solidan brak mogu da ostvare tek u kasnijim godinama.

7 – Njihov život je ispunjen brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertovima. Čak i više brakova za njih nije nepoznanica. Navikli su na mnoge rastanke, ali i nove sastanke. Smatraju da je sve to normalno i poželjno. Životu i ljubavi pristupaju vrlo aktivno i stalno su u potrazi za novim partnerima.

8 – Ovaj broj simbolizuje promjene i putovanja. Njihov ljubavni život je nemirnog duha. Imaju vrlo mnogo ljubavnih veza, a nije isključeno da mogu imati i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje ozbiljnih životnih pitanja prisutna je cijelog života. Za neku dužu vezu odlučuju se posle tridesete.

9 – Ove osobe u mladosti teže za vezom sa starijim partnerom, dok u nekim ozbiljnijim godinama mogu da ih privlače i mlađe osobe. Uvijek su u nekim suprotnostima, za njih nista nije tipično. Često doživljavaju razočaranja, ali to ne ostavlja loš trag na njih, oni i dalje nastavljaju da tragaju za novim vezama i uzbuđenjima.

 

Izvor: Dnevno.rs

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Crna Gora se hrabro borila protiv Španije, ipak ništa...

Tim Vladimira Gojkovića je pružio sjajan otpor Španiji. Podmlađene ajkule dobro su parirale jednom...

VIDEO: Prvi leteći hotel na svijetu; Prima 5000 ljudi...

Video koji prikazuje ambiciozni dizajn plutajućeg „hotela budućnosti“, koji bi mogao da primi 5.000 gostiju i koji...

Vlahović: Ovo je nevjerovatno samoponiženje, ostaće kao primjer sramote!

"Ovo je nevjerovatno samoponiženje. Ostaće kao primjer sramote", poručio je Vlahović te dodao:

Austrija: Bujica nosi sve pred sobom, proglašeno vanredno stanje

Jake padavine su pogodile ovu oblast u noći između utorka i srijede. Na tom...

Đukanović sa Mišelom: Crna Gora pouzdan partner EU i...

“Sa predsjednikom Šarlom Mišelom na marginama NATO samita o prevazilaženju prepreka za napredak regiona u procesu integracije....

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare