FOTO: Gdje su danas Anita i Drezik iz serije Nestašne godine?

Cijela generacija gledala je australijsko TV ostvarenje o grupi srednjoškolaca i njihovim ljubavima, problemima, nestašlucima. Mnogo glumaca je prošlo kroz seriju, ali ipak u centru pažnje je bila priča Anite i Drezika, vjerovatno najpopularnijeg para u istoriji tinejdžerskih serija.

Podsjetimo, Kalan Malvej, koji je glumio Drezika, i Lara Koks, koja je tumačila lik Anite, svoju ljubav iz serije prenijeli su i u privatne živote. Nažalost, njihova veza nije dugo trajala i par se razišao početkom dvijehiljaditih. Svako je krenuo svojim putem i, iako su ostvarili niz zapaženih uloga, njihovi privatni životi su bili u središtu interesovanja stranih medija. Kalan Malvej godinama se zabavljao s Larom Koks, partnerkom iz serije, a danas je u braku sa Rejčel Tomas, s kojom ima ćerku. Igrao je u holivudskim blokbasterima “300: Uspon carstva”, “Kapetan Amerika: Zimski vojnik” i “Betmen protiv Supermena: Zora pravde”.

Doživio je 2003. tešku saobraćajnu nesreću, koja mu je ostavila trajne posljedice na licu: “Mislio sam da je sa mnom gotovo. Oporavak je dugo trajao, jer mi je cijelo lice palo. Ipak, moglo je da bude mnogo gore. Nevjerovatno je da sam ovako prošao, budući da su ljekari mojim roditeljima, odmah posle nesreće, rekli da najvjerovatnije neću preživjeti, a ako i uspjem, da ću vegetirati jer mi je mozak pretrpio ozbiljna oštećenja”, rekao je jednom prilikom Malvej.

Njegova koleginica i bivša ljubav Lara Koks nastavila je da glumi u serijama, kao što su “Zakon i red”, “Vrijeme i mjesto”, “Daleko od kuće”. Mnogi muškarci bili su zaljubljeni u Anitu, a danas ima 43 godine i izgleda skoro isto kao u seriji, kao da i nije ostarila. Privatno, vodi miran život, udata je i ima dva sina.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sjutra toplo i sparno, do 30 stepeni

Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorolohiju i seizmologiju, poslijepodne u sjevernim, a tokom noći i u...

Predstavnik Stejt departmenta dolazi u Brisel na razgovore o...

Takođe, sa istog mjesta je podvučeno da SAD podržavaju ponudu EU da u predstojećoj sedmici Brisel bude...

Jak zemljotres pogodio Filipine

Epicentar zemljotresa je bio u Mindoro provinciji, a osjetio se i u Manili. Filipini...

Vuković: Uređenje fasada na podgoričkim ulicama – fenomenalan učinak

Gradonačelnik Vuković je saopštio i uporedne podatke koliko je urađeno od 2019. do 2021. godine.

Valenski: Došlo je do konfuzuje o buster dozi vakcine...

Za sada je odobrena samo buster doza kompanija Fajzer/Bajontek. Prošle nedjelje, Valenski se složila...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare