Horoskopski znakovi i ljubav: Ove veze su osuđene na kraj!

Kakva će biti vaša ljubavna veza u najvećem dijelu zavisi od toga koliko ste kompatabilni sa svojim partnerom. U potrazi sa ljubavnom vezom koja će biti savršena, nemojte zanemariti ni horoskopski znak i informišete se koji od njih nikako nije za vas. U nastavku saznajte koje su najpogubnije kombinacije horoskopskih znakova.

Iako vjerujemo da koji je neko horoskopski znak nije prvo pitanje koje ćete uputiti osobi sa kojom ste na prvom sastanku, nije na odmet da imate ovo predznanje o tome kako stvari funkcionišu po pitanju ljubavnih odnosa u svijetu Zodijaka.

Djevica i Djevica
Osobe rođene u znaku Djevice imaju tendenciju da drugu osobu vide uvijek u negativnom svijetlu, što je u ovom slučaju pogubno za romantični odnos, s obzirom da je reakcija dvosmerna. Djevice su suviše uglađene, i suviše značaja pridaju formi, a manje sadržaju, pa u ljubavnoj vezi u kojoj su dvije Djevice, stvari bi definitivno bile suviše napete i komplikovane.

Djevica i Bik
Zvijezde ne predlažu ni ovu kombinaciju kada su ljubavne veze u pitanju. Potreba Djevica da sve drže pod kontrolom, i da stvari budu savršene i pod konac, sigurno će potpuno izbezumiti osobe rođene u znaku Bika, i isprovocirati njihovu temperamentnu reakciju.

Vodolija i Strijelac
Ova dva znaka mogu dobro funkcionisati samo ukoliko se radi o neozbiljnoj vezi i povremenom viđanju. U bilo kojem drugom scenariju, njihov odnos je osuđen na propast – nestalnost Vodolije i otpor prema vezivanju bi bili pogubni za Strelca kog je lako u ljubavnoj vezi učiniti nesigurnim.

Blizanci i Rak
Osobe rođene u znaku Blizanaca uglavnom nemaju sluha za to da saslušaju drugu osobu, a takođe ne vole ni da razgovaraju o osjećanjima – da li vam ovo zvuči kao nešto što bio odgovaralo onima koji su u znaku Raka? Definitivno ne. Jednostavno, ova dva znaka nijesu dobar spoj – Rak je tradicionalan, usmjeren na porodicu i vjeran, dok su Bliznaci nestalni, otvorenog i radoznalog duha, u stalnoj potrazi za nečim novim.

Lav i Jarac
Jarčevima bi bilo zaista teško da budu u vezi sa osobama rođenim u znaku Lava. Od Lava nikad nećete čuti ono što je njima jako važno – potvrdu ljubavi i romatičnih osjećanja, čak i onda kada ona postoje. U njihovom odnosu ne bi postojala uzajamnost u davanju, koja je vrlo važna za uspeh svake ljubavne veze.

Vodolija i Škorpija
U ljubavnoj vezi Vodolije i Jarca ne bi postojalo povjerenje koje je ključno za ovu vrstu odnosa. Osobe rođene u znaku Vodolije iznad svega vole svoju nezavisnost i slobodu, što će Škropija sigurno htjeti da sputa i ograniči, što će naići na veliki otpor. Ova dva znaka nikako nijesu dobra kombinacija.

Strijelac i Ribe
Ovo su dva potpuno suprotna znaka. Strijelčevi su avanturisti, željni putovanja i novih iskustava, spontani i uvek vedrog duha. Sa druge strane, Ribe su potpuno okupirane samo svojim emocijama, i za sve ostalo su slepe, što bi Strijelčeve izludelo.

Vaga i Rak
Stvari između osoba rođenih u ova dva znaka mogu biti dobre samo na početku veze. Ipak, ukoliko se upuste u ozbiljnu vezu, doći će do razmimoilaženja. Rakovi su usjmereni suviše na kuću i porodicu, što je atmosfera u kojoj bi se Vage, koje su pre svega jako društven znak, osjećale zarobljeno.

Bik i Blizanci
Ova dva znaka nikako se ne poklapaju u seksualnom smislu, što je važan aspekat u svakoj ljubavnoj vezi. Dok je Bikovima važan dodir i konstantno ispoljavanje ljubavi i nežnosti, Blizanvi tome ne pridaju previše značaja.

Ovan i Lav
U ovoj vezi stvari bi bile poprilično komplikovane, s obzirom da ni Lavovi ni Ovnovi ne vole da pričaju o svojim osjećanjima. Osobe rođene u znaku Ovna su suviše ćudljive, što nikako ne bi odgovaralo narcisoidnoj prirodi Lava. I jedni i drugi vole da budu u ulozi lidera, tako da ljubavni odnos između ova dva znaka ne bi bio dugog vijeka.

Ribe i Lav
Osobama rođenim u ova dva znaka koje započnu ljubavnu vezu definitivno neće biti lako. Ribe su veliki sanjari, često su usporene i melanholične, što će biti vrlo iritantno za vatrenog Lava. Njegovoj goropadnoj prirodi nikako ne bi odgovarao temperament Riba.

 

 

 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Vuksanović Stanković: Car je go;Abazović : Imaju li Raško...

"Pogledajte ga molim vas građani CG. Sva sublimacija politike vlade Dritana Abazovića je - car je go",...

Adžić se smijao Mugoši, on mu poručio da bi...

"U trenutku kada 68 od 81 poslanika traži smjenu njegove Vlade, to je dovoljan razlog da podnese...

Abazović predstavio inicijativu za rekonstrukciju Vlade: Osnaživanje borbe protiv...

"Iskazujemo spremnost za rekonstrukciju na sledećim političkim principima. -Vlada će dodatno osnažiti borbu protiv...

Abazović nudi DF-u i DCG ulazak u Vladu: Spreman...

Abazović je navodno dao ponudu DF-u i Demokratama da uđu u Vladu, odnosno da dobiju ministarske pozicije...

Čanak crnogorskim poslanicima: Ne dajte mu da pobjegne

"Poruka svim prijateljima Crne Gore, poslanicima u parlamentu Crne Gore i svima kojima je Crna Gora na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare