“I NORMALAN BI POLUDIO, A NE JA”: Danilo Ikodinović o razvodu od Nataše Bekvalac

Danilo Ikodinović ne govori previše o svojoj privatnosti u razgovoru za medije, zbog čega nije često pričao o nesreći koju je doživio 2008. godine, ali ni o svom razvodu od pjevačice Nataše Bekvalac. Još se manje zna o njegovoj ljubavi s odbojkašicom Majom Ognjenović, s kojom je u braku od 2016.

Zato su mnogi iznenađeni njegovom ispoviješću u emisiji “Preživeli” na K1, u kojoj se Ikodinović osvrnuo na svoj život.
On se prisjetio kako je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je doživio teške povrede. Kako je prizneo, na dan nesreće je popio više.

Toj nesreći je doprinijelo moje zezanje u kafani, alhokol, ono moje “ne može to meni da se desi”, neka nezadovoljstva, ali prvenstveno motor koji sam jako volio da vozim. Istina je da sam vozio pijan, ne znam koliko sam tačno promila imao, ali svakako previše. To je bilo pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Malagu i mi smo se opustili u nekoj kafani. Uvjek to kažem, hvala bogu da sam samo ja stradao, jer ne znam kako bih živio da sam nekome oduzeo život — iskren je bivši vaterpolista.


Posljednje čega se sjećam je da sam krenuo iz Zrenjanina u Novi Sad, sjeo sam na motor, dao pun gas i preticao cijelu kolonu. Na sred puta je bio neki traktor, sva krivica je apsolutno moja, to sam i na sudu rekao, ali taj traktor sa prikolicom nije smio da bude na magistralnom putu. Ali eto, splet okolnosti je presudio, jugo je krenuo njega da pretiče, nije me čuo, a ja sam išao 200 na sat. U toj mojoj brzini udario sam, bogu hvala, u zadnji dei auta, jer ne daj bože da sam ga udario u sredinu, prepolovio bih ceio auto. Nakon sudara sam odletio 86 metara dalje u polje, to je veličina otprilike fudbalskog terena, jedva su me našli. Pao sam u neko đubrivo, a tokom pada meni je ekplodirala karotida koja ide od ramena u mozak. Poslije su mi rekli da sam svojim položajem tijela spriječio da iskrvarim. Prije svega me je spasao bog i moja fizička sprema, ali najbitniji su doktori koji su se stvarno oko mene jako potrudili. Bio sam u vještački izazvanoj komi mjesec dana jer sam imao ozbiljne povrede i ruka mi je bila odvojena od tijela — ispričao je Ikodinović.


Dok se oporavljao od nesreće, sportista se razveo od pop zvijezde Nataše Bekvalac, a u to vrijeme se spekulisalo da je udes doprinio travicama u njihovom braku. Ikodinović je to sada demantovao i obrasnio da nesreća zapravo nije toliko uticala na njegov brak s pjevačicom.

Trebalo mi je dosta vremena da raščistim neke stvari i taj život koji sam živio prije nesreće. Ubrzo je uslijedio i razvod sa Natašom, koji mi je bio težak, kao i svakome ko prolazi kroz tako nešto. Mislim da nesreća nije mnogo uticala na naš razvod, već je to bilo pri kraju zbog mnogih drugih stvari. Svašta se tu pisalo i polemisalo, to mi je bilo najteže, jer sam non-stop bio po novinama. I normalan bi poludio, a ne ja — ističe Danilo.


Prva njegova ozbiljnija veza za koju se čulo posle Nataše bila je ona s odbojkašicom Majom Ognjenović, koja je potom krunisana brakom. Nekadašnji vaterpolista nikad nije krio koliko je srećan i ispunjen s našom reprezentativkom, ali njih dvoje svoju privatnost drže daleko od medija.

Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otriježnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je jednu sigurnost i uspio sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i vjeri, Bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osjećam se mirnije.

Ljubav pobjeđuje sve na svijetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najljepša stvar na svijetu — ne može da sakrije svoju sreću Ikodinović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Za 24 sata, 23 saobraćajne nezgode

Iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije kazali su da se u Podgorici dogodilo šest nezgoda, Nikšiću četiri, Budvi...

Egzit će se održati u Srbiji uprkos koronavirusu

Agencija navodi riječi portparola festivala Sanjina Đukića prema kome su medicinski stručnjaci odlučili da je moguće organizovati...

Crnogorski pomorci tvrde da su pod ucjenom švercovali 20...

Dugo iščekivani detalji pojavili su se u objelodanjenim presudama koje su izrečene kada su neki od sada...

Rekordan broj umrlih u Indiji

U protekla 24 sata u Indiji je zabilježeno 4.187 preminulih od covida-19, čime je ukupan broj umrlih...

U Kliničkom centru 21 covid pacijent životno ugrožen

Iz ove institucije navode da se na bolničkom liječenju covid-19 infekcije, trenutno nalazi 47 oboljelih.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare