Izvor:kurir.rs

Isakovićeva otkriva da će rado svjedočiti protiv kolege!

Nekadašnja glumica i psihoterapeut Merima Isaković šokirala je javnost kada je priznala da ju je kolega Branislav Lečić silovao prije 43 godine, u svom stanu.

Istakla je da je taj čin uspjela da preboli u nadi da se nikome neće ponoviti.

“Odavno sam prebrodila i zatvorila preživljenu traumu i sjećanje da me je samo Božjom voljom moj instinkt spasao. Oprostila sam vjerujući u iskrenost Lečićevog pokajanja i obećanja datog tada, prije 43 godine, da to nikada više neće nikome pokušati ni uraditi. Oprostila sam, ali nisam zaboravila, ostavši u nadi da se to nikada i prema nikome stvarno neće ponoviti” – rekla je nekadašanja glumačka nada i dodala:

“Jedno zlo je izazov i bol jedne osobe, ali ako se ne zaustavi, ponavljano zlo postaje nesreća naroda. I ljudskog roda. Dužnost svakog humanog bića je da se dalje zlo spriječi”.


Merima je istakla da je spremna da svjedoči protiv Branislava, ukoliko do suđenja zbog navodnog silovana Danijele Štajnfeld dođe.

“Naravno da ću svjedočiti. Vjerujem da je reći istinu fundamentalna obaveza svake savjesne osobe. Ne mogu direktno svjedočiti o događaju nasilja nad Danijelom jer mu nisam direktno prisustvovala, ali mogu svjedočiti o ličnosti Branislava Lečića i svom dramatičnom iskustvu vezanom za njega. Nadam se da će se druge žrtve osmjeliti da se oglase, ako ih ima” – završava Isakovićeva.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Znate li šta znači Bajram šerif mubarek olsun?

Posjete su sastavni dio bajramskih blagdana. Bajram se kod muslimana čestita riječima: ”Bajram šerif...

UP: Djeca skinula crkvenu zastavu sa jarbola crkve svetog...

"Crkvena zastava je pronađena i vraćena svešteniku ove crkve. Od njega su prikupljena obavještena i od jednog...

Brđanin sa predstavnicima UNODC razgovarao o modalitetima buduće saradnje

V.d. direktora Uprave policije Zoran Brđanin sastao se danas sa predstavnicima Kancelarije Ujedinjenih nacija za droge i...

Granična policija pronašla 30 kilograma marihune u BMW-u, priveden...

“Detaljnom kontrolom vozila policija je u specijalno izrađenom bunkeru pronašla ukupno 75 pvc pakovanja sa sadržajem marihuane,...

Centar Reala najbolji defanzivac Evrolige

Centar Madriđana je ove sezone imao 1,8 rampi po utakmici, ali je njegovo prisustvo u reketu nemoguće...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare