Jelena Karleuša otkrila zašto više neće biti dio žirija u „Zvezdama Granda“

Pjevačica Jelena Karleuša nakon dugogodišnjeg žiriranja u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, više neće biti dio ekipe od nove sezone koja startuje od 18. septembra. Prema njenim riječima, glavni razlog raskida ugovora je njen novi album kojem želi maksimalno da se posveti.

Pjevačica Jelena Karleuša nakon dugogodišnjeg žiriranja u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ više neće biti dio ekipe od nove sezone koja startuje od 18. septembra.

Na njeno mjesto stiže Svetlana Ceca Ražnatović, koja iza sebe imaq dugogodišnju uspješnu karijeru, te je vrlo kompetentna i sposobna za takvu poziciju.

Karleuša je na svom Instagramu navela da se sa „Grand“ produkcijom rastala mirnim putem i da ge glavni razlog raskida ugovora novi album koji uskoro izlazi i kojem želi maksimalno da se posveti.

„Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz takmičenja „Zvezde Granda“ i u skladu sa tim, na svoju inicijativu još 28. juna ove godine sam obavijestila „Grand“ produkciju i raskinula postojeći ugovor“, napisala je Jelena i otkrila zbog čega je donela ovu odluku.

„Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem, međutim nismo uspjeli da se dogovorimo.  Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću“, navela je Jelena u otvorenom pismu

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Požar na Žvinjama: Situacija bolja, vatrogasci optimistični da mogu...

Ćirović je kazao da nijesu zvali u pomoć, jer za sada nije potrebno. Dežuraće cijelu noć, i...

Uhapšeni crnogorski državljanin na Gostunu službenik granične policije; UP:...

Iz Uprave policije su pojasnili da je uhapšeni D.R. policijski službenik granične policije kojem je, prije današnjeg događaja,...

Јoš jedan smrtonosni napad ajkule u Hurgadi, druga žrtva...

Vijest o pogibiji druge žene potvrdilo je i egipatsko Ministarstvo za zaštitu životne sredine, i tako potvrdilo...

Llolla: Kreiranje dobrih praksi i pružanje rješenja na lokalnom...

“Predstavljalo mi je veliku čast i privilegiju to što sam bila jedna od gošći koje su govorile...

Bugarska protjerala 70 ruskih diplomata

Visokorangirani ruski diplomata Voskresenski rekao je novinarima na aerodromu u glavnom gradu Bugarske Sofiji da je diplomatama...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare