Jelena Karleuša otkrila zašto više neće biti dio žirija u „Zvezdama Granda“

Pjevačica Jelena Karleuša nakon dugogodišnjeg žiriranja u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, više neće biti dio ekipe od nove sezone koja startuje od 18. septembra. Prema njenim riječima, glavni razlog raskida ugovora je njen novi album kojem želi maksimalno da se posveti.

Pjevačica Jelena Karleuša nakon dugogodišnjeg žiriranja u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ više neće biti dio ekipe od nove sezone koja startuje od 18. septembra.

Na njeno mjesto stiže Svetlana Ceca Ražnatović, koja iza sebe imaq dugogodišnju uspješnu karijeru, te je vrlo kompetentna i sposobna za takvu poziciju.

Karleuša je na svom Instagramu navela da se sa „Grand“ produkcijom rastala mirnim putem i da ge glavni razlog raskida ugovora novi album koji uskoro izlazi i kojem želi maksimalno da se posveti.

„Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz takmičenja „Zvezde Granda“ i u skladu sa tim, na svoju inicijativu još 28. juna ove godine sam obavijestila „Grand“ produkciju i raskinula postojeći ugovor“, napisala je Jelena i otkrila zbog čega je donela ovu odluku.

„Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem, međutim nismo uspjeli da se dogovorimo.  Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću“, navela je Jelena u otvorenom pismu

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare