Izvor:GLOSSY

Kako je Bajaga u autobusu upoznao ŽENU SVOG ŽIVOTA

Momčilo Bajagić Bajaga je od 1989. godine u srećnom braku s lijepom Emilijom, a zajedno su bili i sedam godina prije vjenčanja.

Dok su djevojke širom Jugoslavije čeznule za rokerom, njegovo srce uvijek je pripadalo samo njegovoj izabranici, a jednom prilikom Bajaga je isprčao kako su se njih dvoje upoznali. Kako je otkrio, sve se dogodilo u gradskom prevozu.

U busu sam je prvi put pitao da li bi htjela da izađe sa mnom u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je “o'ladila”, jer ko ne izlazi nedjeljom? – pričao je Bajaga jednom prilikom Novostima. – Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam… Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je “truba”. Tek poslije nekoliko mjeseci smo “profurali”.

Njihova ljubav izdržala je brojne izazove i ostala jaka posle svih ovih godina, a njena kruna su njihova djeca Marko i Anđela.

O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnijela, posebno tih prvih godina naše veze koje su bile najluđe. Nismo mogli da idemo na ljetovanje negdje gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bi bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sjedeli i gledali u nas – ispričao je Bajaga.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

URA: Krivokapiću sada ne smetaju glasovi opozicije, dostojan premijerskog...

Oni su nastavili polemiku sa kabinetom premijera. "Nakon što je optužio za izdaju sve...

Vuković: Ne može se skratiti mandat Skupštini ukoliko sjednici...

"Ne može se skratiti mandat Skupštini ukoliko sjednici ne prisustvuje barem 41 poslanik. Jasno je da ne...

Brnabić: Vlada Srbije ukinula sve dozvole i uredbe za...

„Poništeni su svi upravni akti vezani za Rio Tinto, odnosno Rio Sava, sve dozvole, odluke, rješenje i...

CGO osudio napad na novinara RTCG

“Pozivamo sve društvene aktere da doprinesu smirivanju tenzija i omoguće medijima da se nesmetano bave svojim poslom”,...

Krivokapić i Bečić sa slave poručili: Zajedno ćemo braniti...

"Na slavi sa predsjednikom Skupštine Zajedničkim snagama borićemo se da sačuvamo izbornu volju građana. Nećemo dozvoliti povratak...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare