MARIJA KALAS JE OTELA TUĐEG MUŽA, a onda je stiglo prokletstvo!

Voljela je milionera Onazisa. Ostavila muža zbog njega.

“Marija je izvršila “bijelo samoubistvo”. Nije nije digla ruku na sebe; jednostavno je izgubila svako interesovanje za život. Prestala je da živi. Bila je shrvana; smisao je nestao. Energija života je nestala. Nije imala šta da pjeva i od čega da živi, a nije bilo ni potrebe.”

Voljela je milionera Onazisa. Ostavila muža zbog njega; Onazis se razveo od svoje žene, koja mu nije oprostila izdaju. Marija je znala kako da postigne ono što želi i dobije onog koga želi, a to je bio Onazis.

pinterest

Uskoro je Onazis počeo da vara Mariju i da je zanemaruje. Period zaljubljivanja brzo je prošao. I ponizio je pjevačicu pred svima, kao što ju je njena majka ponižavala u djetinjstvu. A onda ju je natjerao da se riješi bebe; imala je samo 43 godine.

Teško je natjerati ženu tih godina, dobrostojeću i slavnu, da se oslobodi djeteta ako to ne želi. Marija kao da se opirala, ali ne previše. Na kraju krajeva, ona nije željela da izgubi Onazisa!

Dakle, dijete je nestalo. I milioner je dao Mariji bundu za abortus.

A onda ju je milioner ostavio. Oženio se sa Žaklin Kenedi. Marija je od tog šoka potpuno izgubila glas i više nije mogla da pjeva kao nekada.

Ali onda je upoznala bračni par Di Stefano. Đuzepe je bio i operski pjevač; bio je ganut Marijinom nevoljom i počeo je da joj pomaže na svaki mogući način kako bi ponovo postala zvijezda. Rad liječi! I Đuzepeova supruga je takođe podržala pjevača. Sve dok nije saznala da ona spava sa njenim mužem. I javno priznaje njihovu vezu u intervjuu …

Ali one su bil prijateljice!

Žena se smatrala Marijinom prijateljicom… Piše joj bolno pismo u kojem je pita: “Znaš da mi je moj muž sve! Kako si mogla? Kako si samo mogla?!”

Ali Marija joj ne odgovara na pismo…

A onda je i Đuzepe napustio Mariju. Umoran od ljubomore svoje žene i Marijine depresije. I Marija je ostala sama.

Veoma je čudno – tako velika i bogata žena ostala je sama. Ali ovako se dogodilo – Ostao joj je novac, nakit i mnogo krzna.

Tokog dugih samačkih noći umotavala se u to krzno, mazeći ga rukama na kojima je svijetljelo dijamantsko prstenje…Ali prijatelje nije imala….

Uzimala je ono što nije bilo njeno, zato je sada plaćala ceh.

I tada se desilo to “bijelo samoubistvo“: hodala je, jela je, spavala je, ali više nije živjela. Jer bez ljubavi nema života.

Autor: Ana Kirianova

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Predsjednica Slovačke uputila telegram Đukanoviću: U ovom teškom trenutku...

“Uvaženi gospodine Predsjedniče, sa dubokom tugom primila sam vijest o tragičnim događajima koji su se desili u...

Nikšićanin ranjen u tuči

Kako nam je nezvanično potvrđeno u Nikšiću je došlo do ranjavanja jedne osobe oštrim predmetom, kojoj su...

CPC će sjutra služiti liturgiju za stradale na Cetinju

Službe će, najavljuju iz CPC, služiti od 10 časova. “Pozivamo Vjerni narod da uzme...

Đukanović: Cijenimo pažnju susjeda i poruke saosjećanja i podrške...

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, danas imao odvojene telefonske razgovore sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i...

Rakočević o radu policije na Cetinju: Preventivne mjere potpuno...

Očekuje da se nadležni organi što prije izjasne po pitanju eventualnih propusta u radu policije.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare