Izvor:b92

Milan Popović, Severinin bivši momak se oglasio: Pršte naslovi, pršte fotografije

Milan Popović, bivši partner pjevačice Severine Vučković je odlučio da prekine medijsku tišinu.

Naime, on se nije oglašavao nakon što je njegova bivša partnerka Severina dala intervju za portal H-Alter, koji je podigao mnogo prašine.

Podsjetimo, Severina Vučković je u tom intervjuu iznijela teške optužbe na račun hrvatskog sistema socijalnog rada zbog svega što je doživjela u borbi za starateljstvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Vučkovićeva je iznijela teške optužbe na adrese mnogih, javnosti više ili manje poznatih, pojedinaca i institucija.

Osim bivšeg partnera Milana Popovića, prozvala je Centar za socijalni rad, pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i njegove bliske saradnike.

Milan Popović je riješio da se oglasi, pa je preko svog advokata Frana Olujića, poslao zahtjev portalu H-Alter da isprave netačne i nepotpune informacije.

“U navedenom intervjuu gospođa Severina Vučković iznijela je senzacionalističke, neistinite i zlonamjerne navode, vezane uz lični i porodični život gospodina Milana Popovića, njegovu ličnost, kao i subjektivan stav o toku postupaka vezanih za starateljstvo nad zajedničkim maloljetnim djetetom”, stoji u zahtjevu u kojem je navedeno i sljedeće.

“Više je nego jasno da cilj pisanja, kao i kompletna oprema teksta, nije bio objektivno izvještavanje javnosti, već senzacionalizam, od kojeg pršte naslovi, podnaslovi i fotografije, kao i pritisak na institucije upletene u postupak starateljstva nad zajedničkim maloljetnim djetetom.”

Dalje se u zahtjevu napominje da se ovakvim pisanjem Milan Popović predstavlja kao zlostavljač, kao i da ga novinarka portala Jelena Jindra nije kontaktirala kako bi saznala drugu stranu priče.

Navodi se da su u tekstu iznijeti neistiniti, zlonamjerni i senzacionalistički navodi, pa je tako neistina da bi gospodin Popović navodno rekao da neće dopustiti da novinari slikaju dijete ako ne plate najmanje 50.000 uvra, već upravo suprotno, gospodin Popović je od samog trenutka rođenja djeteta, pa sve do danas, istrajao u tome da njihovo zajedničko maloljetno dijete ne bude izloženo javnosti i društvenim mrežama, a što dokazuje i činjenica da je u cilju zaštite ličnosti njihovog zajedničkog djeteta inicirao adekvatne sudske postupke kojima je onemogućio pjevačicu da objavljuje fotografije njihovog sina.

U moru izjava za koje Milan Popović tvrdi da su neistinite, u zahtjevu se navodi da nije istina da je Popović imao ikakav dogovor sa Poliklinikom za zaštitu djece i mladi Grada Zagreba, da je laž da je zabranjivao svom sinu da se druži s djecom u vrtiću i van vrtića, kao i da nije istina da je izvadio pasoš Republike Srbije za maloljetno dijete bez saglasnosti majke, što je navodno pjevačici i te kako poznato.

Takođe, nije istina da je gospodin Milan Popović dozvolu boravka u Republici Hrvatskoj uspio da dobije iako ne živi u Zagrebu, upravo suprotno – on ima nekretnine i imovinu u Republici Hrvatskoj, pri čemu se ističu i značajne investicije u nekretnine upravo u Republici Hrvatskoj. Osim toga, nadležna porezna uprava izdala je potvrdu o rezidentnosti u Republici Hrvatskoj.

Takođe se navodi da nije istina da je Milan Popović branio da u školu koju pohađa njihov sin dolazi očuh, sada već bivši Severinin muž, što je i vidljivo iz sadržaja liste osoba koje mogu dijete da pokupe iz škole, a koju je potpisao upravo Milan Popović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sjutra pretežno sunčano, do 22 stepena

Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno a u popodnevnim satima razvedravanje. Foto: ZHMS

Damjanović: Kvazi eksperti tjeraju naše najveće blago, srećom, neće...

Kako je navela, ključni ekonomski gubitak Crne Gore i regiona je odliv talenata. “Ova...

Orban na masovnom skupu u Budimpešti optužio SAD i...

Orban je desetinama hiljada pristalica u centru Budimpešte rekao da Vašington i milijarder Džordž Soroš, koristeći svoj...

Dodik: Nisam spreman da za RS žrtvujem mir, ali...

Nemamo namjeru za ratom, nikakvim sukobom, ali želimo da se ustavno borimo za svoja prava“, naglasio je...

Spajić odgovorio Markoviću: Hvala što podsjećate građane na sve...

“Evo ga i bivši premijer koji je, po sopstvenom priznanju, zakazao u povećanju standarda i kvaliteta života...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare