Izvor:GLOSSY

Milena Radulović i Branislav Lečić se oglasili o susretu o kom javnost bruji: Mediji tvrde da mu se izvinila

Novosti su danas objavile da se glumica Milena Radulović krajem oktobra u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, nakon predstave Lorencačo, obratila Branislavu Lečiću i pred okupljenima mu se izvinila što je javno podržala koleginicu Danijelu Štajnfeld.

Podsjetimo, Štajnfeldova je optužila glumca za silovanje, što je on poricao, a Više javno tužilaštvo je poslije nekoliko mjeseci istrage u julu odbacilo njenu krivičnu prijavu, a posle uloženog prigovora Apelaciono tužilaštvo potvrdilo je ovu odluku.


Kada je Danijela Štajnfeld imenovala Lečića kao silovatelja o kom je ranije govorila, mnoge poznate ličnosti su joj pružile podršku, a među njima i Milena Radulović, koja je na Instagramu napisala: “Fajterke junajted, nisi sama” i “tagovala” Štajnfeldovu.

Milena Radulović
FOTO: INSTAGRAM

Nakon što su mediji prenijeli da se Milena Radulović izvinila Lečiću, on je istakao da je zgrožen time što se zloupotrebljava njihov susret.

Milena i ja smo se sreli u bifeu pozorišta u oktobru, razgovarali smo, ali ja nisam želio da to bude objavljeno jer poznajem i nju i njenu porodicu. U tom trenutku u bifeu je bilo mnogo ljudi i taj naš susret je zloupotrebljen. Zgrožen sam jer nema privatnosti ni kod kuće, ni u pozorištu, Zbog toga se još jednom izvinjavam koleginici Mileni i njenoj porodici jer nisam želio da se sazna šta smo nas dvoje razgovarali ― rekao je on za Kurir.

Potom se oglasila i sama glumica, koja je istakla da je jedino što je tačno u pisanju medija to da su se Lečić i ona sreli. Ona je zamolila da se ne ugrožavaju sudski procesi ovakvim natpisima i da joj se omogući da se pripremi za period koji je pred njom.

 Gospodin Lečić i ja smo se sreli u pozorištu i to je jedino tačno u navodima pojedinih medija. Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma. Ja vas ljubazno i iskreno molim da mi date prostora da se spremim za period suđenja koncentrisano i na miru ― apelovala je Milena Radulović.


Podsjetimo, glumica i još nekolicina djevojaka optužile su učitelja glume Miroslava Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje. Nedavno je održano pripremno ročište, dok je naredno zakazano za 15. novembar.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

I Muk napustio Nacionalni savjet za borbu protiv korupcije

“Razrješava se član Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na vidokom nivou Stevo Muk, zbog podnošenja ostavke”,...

YIHR: Veličaju se zločinci, a murala Srđana Aleksića nema

Prije 29 godina na današnji dan, Srđan Aleksić je od Vojske Republike Srpske branio svog prijatelja, Alena...

Sijarić razriješen, Joksimović v.d. direktorica Zavoda za školstvo

Rješenja o razrješenju Sijarića i imenovanju Joksimović objavljena su danas u Službenom listu Crne Gore.

Protestna šetnja od Hrama do Vlade, sa okupljenim građanima...

Građani su se okupili ispred Hrama Hristovog vaskrsenja, a potom krenuli u protestnu šetnju do zgrade Vlade.

Francuska kompanija nastavlja sa izvozom opasnog materijala iz Crne...

Iz Bijele je danas isplovio brod DAKOTA sa ukupno 7500 tona kontaminirane zagađene zemlje koja će biti...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare