Mišel Fajfer bila na rubu katastrofe zbog kulta: Davala im svu svoju zaradu

Mišel Fajfer jedna od najljepših, najpopularnijih i najuspješnijih glumica današnjice nedavno je u jednom intervju otkrila da je u vrijeme dok je još bila mlada glumica bila na rubu katastrofe.

Kada ne radi, Mišel vodi povučen porodičan život sa suprugom Dejvidom E. Kelijem, a otkrila je i zbog čega ne voli da daje intervjue.

„Baš sam razmišljala zašto toliko ne volim intervjue. Mislim da je u pitanju konstantan strah da će ljudi shvatiti da sam prevarant i da ću biti provaljena“, rekla je Fajfer.

Priznala je medijima da je u vrijeme dok je još bila mlada glumica bila na rubu katastrofe.

Naime, dok je uzimala časove glume u Los Anđelesu Mišel je izmanipulisao misteriozni par, koji je vodio metafizički i vegeterijanski kult. Oni su okupljali ljude i sprečavali ih da ih ne obuzme sjaj Holivuda – konzumacija alkohola, opijata i nikotina.

Mišel je bila pod ogromnim uticajem neobičnog kulta te im je davala svoju kompletnu zaradu.

„Kad pomislim na taj period sjetim se koliko mi je bio ispran mozak i na šta sam nasijedala od straha da ne potpadnem pod uticaj slave“, izjavila je Fajfer 1995. godine.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Đurašković posjetio povrijeđene u KCCG i OB Cetinje

“Gradonačelnik se informisao o stanju pacijenata, koje je ozbiljno, i iskazao spremnost Prijestonice da na svaki način...

Napadač na Ruždija optužen za pokušaj ubistva

"Hadi Matar, osoba odgovorna za jučerašnji napad, sada je službeno optužen za pokušaj ubistva", objavio je okružni tužitelj...

GP Nova ljevica: Da li to Abazović, Adžić i...

Iz tog pokreta pitaju, da li se to priprema “kazna i robija za Nena Kaluđerovića”?

Mašinovođe u Velikoj Britaniji ponovo štrajkuju, putnici u problemu

Udruženje željezničara ASLEF, koje obuhvata devet operatera, napustili su svoja radna mjesta, jer traže veće plate, prenio...

Tramp bi mogao biti krivično gonjen i završiti u...

Nalog FBI-ja za pretragu Mar-a-Laga koji je u petak objavilo Ministarstvo pravosuđa otkriva da je Tramp pod...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare