Izvor:story

Nikolina Pišek neće naslijediti ništa, Vidojev otac tvrdi da se sva imovina vodi na njega

Svekar Nikoline Pišek neutješan je zbog smrti sina, uprkos tome na poziv medija uredno odgovara i svojim zapažanjima šokira javnost.

Viktor Ristović, u narodu poznat kao bogati antikvar Miša Grof ili ti svekar Nikoline Pišek neutješan je zbog smrti sina, a može se reći i duboko povrijeđen zbog neistina koje se u medijima ovih dana o Vidojevom tragičnom odlasku pričaju i pišu. Uprkos pomenutom nezadovoljstvu uredno se, na iznenađenje mnogih, on danas javio na telefon i uz par psovki, doduše, odgovorio na pitanje novinara, koje se ticalo preraspodjele imovine njegovog pokojnog mezimca. U par rečenica on je jasno stavio do znanja kakva atmosfera proteklih godina vlada u njegovoj porodici, čime je u neku ruku i potvrdio glasine da se on i supruga nikada nisu slagali sa sinovljevim brakom sa Nikolinom, te da snahu baš i ne vole mnogo.

“Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se dijeljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me dijeljenje pitate. Briga me šta se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam šta očekujete još da vam kažem. Moje nasledstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem”, poručio je Viktor Ristović, alijas Miša Grof i javnost ostavio u šoku.

Nakon ove izjave svekra Nikoline Pišek mnogi su prokomentarisali kako uskoro kreće pakao za nekadašnju voditeljku, koja je u braku sa Vidojem živjela kao princeza pod staklenim zvonom. Imala je sve što je poželjela, prestala je i da radi, a da li će tako ostati i da li će Miša Grof održati obećanje i snahu ostaviti bez krova nad glavom vrijeme će pokazati.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

GI “21. maj”: Lamentiranje Perovića o potrebi zabrane abortusa...

"No pasáran", poručili su iz GI "21. maj". https://twitter.com/gi21maj/status/1526280839331463170?s=20&t=G3z0I-uka0oj0mkJo1HpXg

Šehović: Premijer Abazović je poltronski most za destrukciju Crne...

Političke prilike u odnosu protekla tri mjeseca, kako smatra, naizgled su se prilično promijenile, ali ne i...

Autobusi sa ukrajinskim vojnicima napustili čeličanu Azovstal

Agencija novodi da nije bilo moguće utvrditi koliko je vojnika bilo u autobusima. Po...

Sudar dva voza u Španiji, mašinovođa stradao, 85 osoba...

Službe za hitnu pomoć javile su da pomažu evakuaciju oko 100 ljudi iz putničkog voza.

( VIDEO) Krivična prijava zbog zlostavljanja: Žabljačanin osumnjičen da...

“Pripadnici policije su kroz svoje aktivnosti došli do sumnje da je nepoznato lice B.G. (45) sa Žabljaka,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare