Izvor:story

Nikolina Pišek neće naslijediti ništa, Vidojev otac tvrdi da se sva imovina vodi na njega

Svekar Nikoline Pišek neutješan je zbog smrti sina, uprkos tome na poziv medija uredno odgovara i svojim zapažanjima šokira javnost.

Viktor Ristović, u narodu poznat kao bogati antikvar Miša Grof ili ti svekar Nikoline Pišek neutješan je zbog smrti sina, a može se reći i duboko povrijeđen zbog neistina koje se u medijima ovih dana o Vidojevom tragičnom odlasku pričaju i pišu. Uprkos pomenutom nezadovoljstvu uredno se, na iznenađenje mnogih, on danas javio na telefon i uz par psovki, doduše, odgovorio na pitanje novinara, koje se ticalo preraspodjele imovine njegovog pokojnog mezimca. U par rečenica on je jasno stavio do znanja kakva atmosfera proteklih godina vlada u njegovoj porodici, čime je u neku ruku i potvrdio glasine da se on i supruga nikada nisu slagali sa sinovljevim brakom sa Nikolinom, te da snahu baš i ne vole mnogo.

“Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se dijeljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me dijeljenje pitate. Briga me šta se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam šta očekujete još da vam kažem. Moje nasledstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem”, poručio je Viktor Ristović, alijas Miša Grof i javnost ostavio u šoku.

Nakon ove izjave svekra Nikoline Pišek mnogi su prokomentarisali kako uskoro kreće pakao za nekadašnju voditeljku, koja je u braku sa Vidojem živjela kao princeza pod staklenim zvonom. Imala je sve što je poželjela, prestala je i da radi, a da li će tako ostati i da li će Miša Grof održati obećanje i snahu ostaviti bez krova nad glavom vrijeme će pokazati.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sudija odgledao snimak sa aerodroma: Gardašević pušten na slobodu,...

Podsjećamo, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet protiv Cetinjanina I. G. kojeg sumnjiče za ugrožavanje...

KAKO DOĆI DO LJEKARA: Ko ima sreće ugrabi termin

Iz KCCG za su za Pobjedu kazali da će i naredne sedmice za Internu kliniku (gastroenterohepatologija, reumatologija,...

U ponedjeljak novi protest IMA NAS, biće drugačiji nego...

Četvrti skup biće, prema našim nezvaničnim saznanjima, nešto drugačiji vid vaninstitucionalnog djelovanja nego prethodni skupovi.

KUPOVANJE VREMENA U SKUPŠTINI: „Stara“ većina ne odustaje od...

Nije mogao da govori o detaljima sastanka, a ostali predstavnici političkih partija nijesu se obratili medijima.

Mulešković: EPCG ne može preuzeti bivše radnike željezare bez...

– EPCG nije u obavezi i ne može samo preuzeti radnike, već moraju da se raspišu konkursi...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare