“NISAM JA UVEZLA VIRUS IZ KINE”: Ceca se ni u jednom momentu nije osjetila krivom zbog širenja virusa!

Svetlana Ceca Ražnatović prvi put priča o proslavi koju je napravila kad se rodio njen unuk Željko, a na kojoj se nekoliko gostiju, uključujući nju i njenog sina Veljka, zarazilo korona virusom.

Pjevačica smatra da je nakon te žurke potpuno nezasluženo stavljena na stub srama, baš kao i Novak Đoković, koji je organizovao humanitarni Adria Tour, a na kome se koronom zarazilo nekoliko sportista.

Apsurdno je da se ljudi linčuju zato što je na njihovoj žurci ili na turniru neko zaražen koronom. Niko nije imao lošu namjeru, a na kraju krajeva, svako je došao na svoju odgovornost i na turnir i na moju proslavu. Ali pošto je sada u jeku ta korona, stvari su se postavile kao da sam ja uvezla virus iz Kine i donela ga na slavlje! Strašno je to, a strašno je i ovo sad što rade Novaku! Čovjek je dobio dozvolu da organizuje turnir. Dozvolile su mu Srbija, Hrvatska, Bosna… Nije ni u mojoj, a ni u Novakovoj moći da odlučujemo šta treba, a šta ne, nego postoje stručnjaci koji donose takve odluke — ispričala je pjevačica za  Informer Hit.

Ceca kaže da je ne grize savjest što su se baš na njenoj proslavi neke osobe zarazile virusom.

 Nisam se osjetila krivom ni u jednom momentu. Dok su važile mjere zabrane okupljanja, ja sam ih poštovala. Iste večeri, kada je bila moja zabava u Beogradu, otvoreno je nekoliko noćnih klubova i splavova. Pa je održana utakmica polufinala Kupa između Crvene zvezde i Partizana. Znači, država je na osnovu procene stručnjaka dala dozvolu da mi možemo normalno da funkcionišemo — kaže ona.

Neizmjerno joj je žao što je na jedan od najljepših trenutaka u njenom životu, momenat kad je njen sin postao otac, a ona baka, bačena sjenka zbog korone. Ali, kaže da sada jedva čeka da provodi vrijeme sa malenim Željkom.

— Bila sam svjesna da je za bebu najbolje da se Veljko i ja izolujemo — on je dane provodio u svojoj, a ja u mojoj sobi. Nisam dramila, niti sam patila što u tim prvim danima ne mogu da budem sa unukom, jer sam zrela žena i na prvo mjesto stavljam interese onih koje volim. A u tom trenutku u Željkovom interesu je bilo da ne bude u blizini oca i bake — priča ona i kaže da je Veljko trenutno sa Bogdanom i sinom trenutno u Titelu, jer u njenoj vili na Dedinju, gdje će sin i snajka živjeti, još uvijek nije gotova soba za bebu.

Iako se majstori nalaze u njenoj kući, Ceca kaže da nije tačno ono što se piše po medijima, a to je da ona sređuje sobu za unuka.

Bogdana je uređuje i sve radi po svojoj želji. Nije tačno da to radim ja! Ja sam sama uređivala sobe za svoju djecu. Niko mi se nije miješao, pa neću ni ja Bogdani. Nisam takva svekrva, niti planiram da budem tašta koja se miješa. Ja sam žena koja ima svoj život i ne uplićem se u tuđi, kako bih liječila sopstvene frustracije — kaže pjevačica.

Preuzmite našu aplikaciju

Komentari

avatar

NAJNOVIJE

Vuković: Sportski objekti posluju po najvišim standardima

U ovim objektima odigravaju se najprestižniji događaji kada je u pitanju klupski, individualni i reprezentativni sport u...

Medicinska sestra iz vrtića Pčelica zaražena koronavirusom, djeca u...

Nakon izvršenog testiranja, u četvrtak oko 23 sata, potvrđeno je prisustvo virusa Covid 19 kod medicinske sestre...

Bolton: Predsjednici Srbije i Kosova željeli korekciju granica

Kako prenosi Gazeta ekspres, Bolton je na posredan način priznao da je bio upoznat sa tom idejom,...

Potresna scena iz Novog Pazara: Dijete prima infuziju ispred...

Društvene mreže prepune su komentara o ovoj fotografiji, na kojoj se jasno vidi da djevojčica prima infuziju,...

Stotine slonova umrlo u Africi

Niko ne zna zašto životinje umiru, a rezultati iz laboratorije neće doći još sedmicama.

NAJČITANIJE

Gdje je danas “dječak vještac” čije su slike užasnule...

Mali Houp tada je imao dvije ili tri godine i preživio je zahvaljujući Anji i organizaciji koju...

Slučaj koronavirusa u vrtiću “Pčelica”, zaražena vaspitačica

Prema nezvaničnim informacijama vaspitačica vrtića Pćelica - JPU “Ljubica Popović”, pozitivna je na COVID 19, zbog čega...

Svega 23 aktivna vojna lica potpisala pismo podrške SPC

Inače, inicijatori pisma podrške koje je ponuđeno profesionalnim vojnim licima na službi u Vojsci Crne Gore da potpišu,...

Ljekari kažu da temperatura nije najpouzdaniji simptom infekcije: Prije...

Budući da Covid 19 donosi i mnogo asimptomatskih slučajeva, provjera temperature nije pouzdan način, piše statnews.com. Na...

Istraga španske policije: Ubice Miloša Peruničica praćene i prije...

Kako piše španski portal marbellaconfidencial.es, u Barseloni su uhapšene tri osobe, dvi je su imale lažna hrvatska...

Komentari

avatar