Izvor:B92

Ovi parovi horoskopa nisu idealni, ali mogu da uspiju

Opšte je pravilo da vatra dobro funkcioniše sa vazduhom, dok zemlja dobro djeluje s vodom.

Međutim, to ne znači da se ljubav i sreća ne mogu pronaći na drugim stranama Zodijaka.

Ovan i Rak

Ovan i Rak izgledaju kao loša kombinacija od samog početka. Kao prvo, Ovan je impulsivni vatreni znak koji voli da bude u pokretu, dok je Rak osjetljiv vodeni znak koji voli dom. Rak, koji je pun ljubavi i podrške, pomoći će Ovnu da se osjeća ugodnije u vezi sa svojim osjećanjima, dok će Ovan pomoći Raku da otkrije strastveniju stranu. Sve u svemu, u ovoj vezi može biti mnogo dubine.

Bik i Vaga

Vazdušni znak poput Vage i zemljani poput Bika ne predstavljaju najbolji par zbog svojih nespojivih elemenata. Bik je vrlo prizeman, usporen i više voli da zna šta će se sledeće dogoditi, dok je Vaga nepredvidljivija i prilično često mijenja mišljenje. Međutim, ovo dvoje mogu da funkcionišu zbog povezanosti s Venerom, planetom ljubavi. Zbog zajedničke vladajuće planete, oba znaka cijene ljepotu, romantiku i fine stvari u životu. I Vaga i Bik takođe su orijentisani na predanost. Bez obzira na razlike, potrudiće se da veza uspije.

Djevica i Lav

Još jedna kombinacija zemlje i vatre koja može da stvori izazovnu vezu. Na primjer, Djevici je potrebno mnogo uvjeravanja, emocionalne stabilnosti i doslednog njegovanja da bi osjećala da je njihov odnos dobar. Iako Lavu nije problem da izrazi svoja osjećanja ili postane emotivan, oni ne obraćaju uvijek veliku pažnju na to kako je njihovom partneru. Nije da ih nije briga, oni su jednostavno prezauzeti sobom. Međutim, ako je Lav s Merkurom ili Venerom u Djevici, to čini razliku. To prizemljuje njihovu vatrenu energiju i onda stvarno dobro sarađuju s Devicom. Takođe, Lav može da bude vrlo zabavan za Djevice i pomogne im da prestanu da budu toliko kritične.

Vaga i Škorpija

Kako Merkur i Venera putuju vrlo blizu Sunca, obično postoji dosta Vaga s položajima Škorpije, i obrnuto. To olakšava ovu vezu, a prisutne su i mnoge prednosti. Vaga će unijeti romantiku u vezu, dok će Škorpija unijeti strast. Odmah će osjetiti privlačnost i uživaće istražujući jedno drugo.

Vodolija i Rak

Tradicionalno, ova dva znaka ne funkcionišu dobro zajedno. Rak je topao i nježan u vezama, dok su Vodolije distancirane. Međutim, Rak je možda upravo ono što Vodoliji treba. Rak izvlači osjetljivost iz svih osoba koje sreće i podstiče ih da se osjećaju dovoljno sigurno da se smiju i plaču, a to može da bude katarzično za hladnu Vodoliju. Vodolije će takođe pomoći tradicionalnijim Rakovima da drugačije gledaju na svijet. Kao i svaka kombinacija horoskopskih znakova, i ovo dvoje moraće da se potrude da pronađu zlatnu sredinu koja odgovara oboma. Sve u svemu, imaju mnogo toga da nauče jedno od drugog.

Ribe i Strjelčevi

Ribe i Strjelčevi primjeri su dva znaka koja imaju vruću seksualnu napetost zbog iritacije koju osjećaju jedno prema drugom. Strijelac Ribama djeluje previše nezrelo i nepromišljeno, dok Ribe mogu izgledati previše čudno Strjelčevima. Mnogo će se svađati, ali nešto će ih uvijek tjerati da se vrate jedno drugom. I Ribe i Strjelčevi takođe imaju vezu s Jupiterom, što dodatno učvršćuje njihovu vezu.

Preuzmite našu aplikaciju

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare

NAJNOVIJE

SPP: Zabrinuti smo jer u novoj Vladi nema ni...

“Kao partija koja je svoju političku misiju vezala za demokartizaciju, vraćanje države u pravne okvire, time i...

Injac: Na Sinjajevini neće biti vojnih aktivnosti

" Odmah po započinjanju mojih dužnosti Ministra odbrane, provjeriću svu dokumentaciju i planove vezane za Sinjajevinu, a...

U remont pumpne stanice na Marezi biće uloženo oko...

Remont agregata izvode specijalizovane kompanije KMN servis i CMC GROUP, a ugovorena vrijednost radova sa nabavkom rezervnih...

Bivši Krivokapićev savjetnik: Stari režim neće imati milosti ako...

“Od danas, pred tom Vladom je herkulovski zadatak, nesumnjivo najteži u savremenoj Evropi. Bio bi to slučaj,...

Rambo Amadeus: Napad na Seku Sablić je politički autogol

“S obzirom na Bojkot opozicije na posljednjim višestranačkim izborima, parlament je u nešto drukčijem sastavu nego što...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare