Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql-temptable-2fd7b3-2ac6611-50f0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/standard.co.me/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2169

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql-temptable-2fd7b3-2ac6611-50f1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/standard.co.me/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2169
Prijatelj Žarka Lauševića otkrio detalje njegove borbe sa bolešću: Bio je ponosan jer mu nije opala kosa | Standard

Prijatelj Žarka Lauševića otkrio detalje njegove borbe sa bolešću: Bio je ponosan jer mu nije opala kosa

Glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini nakon što je izgubio bitku sa kratkom, ali veoma teškom bolešću.

Nakon vijesti o njegovoj smrti, brojni glumci su se oprostili od Žarka Lauševića putem društvenih mreža. Poruke tuge i sjećanja na njegovu ličnost i rad nizale su se sa svih strana. Jedan od njegovih dugogodišnjih prijatelja i njegov advokat, Vladan Bojić, otkrio je detalje o glumčevom posljednjem periodu života i borbi sa bolešću.

“Sve vrijeme sam bio u kontaktu sa njegovom sestrom i ljekarima. Znao sam da su male šanse da će se izvući. Ali prekjuče me je izbezumila ta opora, gorka stvarnost. Žarko mi je zamijenio jedinog brata kojeg sam imao. Srđan je umro na današnji dan, u Moskvi 16. novembra. U dva dana izgubio sam oba brata – i Srđana i Žarka”, rekao je Bojić, dugogodišnji prijatelj i advokat glumca Žarka Lauševića.

Posljednji put kada je posjetio prijatelja, Žarko mu je rekao: “Razočaran sam u medicinu”. To je Bojića podsjetilo na 2007. godinu kada mu je sa istim uvjerenjem izgovorio: “Razočaran sam pravom”.

“Njemu očigledno nijedna od njih nije bila privržena. Bio je, po mom mišljenju, opravdano razočaran. Pokušavao je Žarko raznim alternativnim metodama da pomogne svom zdravlju. Bio je jako srećan što mu nije opala kosa. Na posljednjem pojavljivanju na sceni djelovao je ponosno, iako je bio svjestan da stvari ne idu kako treba. Poslao mi je sliku i pitanje: “Kako ti se činim?”. Odgovorio sam mu: “Činiš mi se, kao što si mi se uvijek činio. Pravi!” Poslije smo do prije neki dan komunicirali porukama”, rekao je advokat Vladan Bojić za “Novosti”.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare