Princeza Catherine nosi svestran sako iz Zare stvoren za proljećno-ljetnu sezonu

Princeza i princ od Walesa vratili su se u Veliku Britaniju iz Jordana u kojem su boravili nekoliko dana povodom vjenčanja jordanskog princa Husseina i Rajwe Al Saif.

Catherine je odmah prionula poslu i posjetila porodični centar Windsor Family Hub. Centar pod vodstvom neprofitne organizacije Achieving for Children nalazi se u blizini novog doma princeze i princa od Walesa, kraljevske rezidencije Adelaide. Pomenuta organizacija fokusira se na pomoć djeci i porodicama kroz razne oblike asistencije.

Princeza od Walesa posjetila je obiteljski centarPrinceza od Walesa posjetila je porodični centar(Foto: Afp)

Catherine se prilikom obilaska centra pridružila roditeljima koji su učestvovali na seminaru o upravljanju stresom, a zatim je posjetila i tečaj dječje masaže.

S obzirom na to da je ovo bilo neformalno druženje, princeza je odabrala i primjereno jednostavnu odjevnu kombinaciju u kojoj se bez problema na podu mogla poigrati s prisutnom djecom i razgovarati s voditeljima organizacije.

Stare komade iz svog ormara kombinovala je s novima koje dosad nismo imali priliku vidjeti. Odjevnu kombinaciju nadogradila ih je novim Zarinim sakoom i novim baletankama koje potpisuje brend Emmy London.

Princeza od Walesa u sakou iz ZarePrinceza od Walesa u sakou iz Zare(Foto: Profimedia)

U pitanju je model sakoa iz prošle jesensko-zimske sezone koji je zapravo savršen za proljećno-ljetnju sezonu zahvaljujući nježnoj plavoj nijansi pomiješanoj s bijelom, omiljenom ljetnjom bojom.

Ovakav tip sakoa stvarno je dobar dodatak garderobi jer se lako kombinuje i sa klasičnim pantalonama i sa trapericama. Catherine ga je kombinovala s bijelom majicom, a ljubiteljke elegantnijih izdanja mogu je zamijeniti klasičnom bijelom košuljom ili pak sofisticiranim bluzama.

Princeza od Walesa posjetila je obiteljski centarPrinceza od Walesa posjetila je obiteljski centar(Foto: Profimedia)

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Huter: Đurašković spinovima ponižava sebe i funkciju koju obavlja

On je reagovao na izjavu gradonačelnika Cetinja Nikole Đuraškovića koji je kazao da "Huter treba da vrati...

Sjutra pretežno sunčano

Na sjeveru se ujutru po kotlinama očekuje magla, a popodne je u planinama ponegdje moguća kratkotrajna nestabilnost.

Odbijena žalba: Vrhovni sud stavio tačku na slučaj eventualnog...

Time je najviši sud potvrdio odluku Tužilačkog savjeta od 15. juna i odbio kao neosnovanu žalbu zamjenice...

Brutalno isprebijali tri brata pa rekli da im je...

Krivično su prijavljeni da su oko tri sata ujutro obavljajući zaštitarsku djelatnost počinili krivično djelo nasilničkog ponašanja...

Injac: Zalagaću se da Gradsko pozorište nosi ime po...

"Cijenim stvaralaštvo izuzetnog umjetnika Jagoša Markovića, kojim je obogatio crnogorsku kulturu.Zalagaću se da Gradsko pozoriste nosi njegovo...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare