Šabanović: Vjerovatno sam jedini Crnogorac koji se nije snašao u Beogradu

Isak Šabanović, koji je muzičko takmičenje 'Zvezda Granda' završio kao drugoplasirani, stekao je ogromnu popularnost posebno kod mlađeg dijela publike.bIako mu je cijena nastupa nakon toga skočila kao i interesovanje za njim, ovaj mladi i talentovani Crnogorac je za Alo! otkrio da se s popularnošću teško nosi.

“Nisam navikao da imam ovoliko obaveza, i dalje se prilagođavam ovom načinu života. Snimao sam pjesmu devet sati i kada sam izašao iz studija pitao sam se šta mi je sve ovo trebalo”, rekao je Isak kroz smijeh i dodao da su to slatke muke koji posao pjevača sa sobom nosi.

“Još uvijek nisam stigao da vidim da li su me i koliko kolege prihvatile, jer se takmičenje tek nedavno završilo. Nadam se da ću se uklopiti”, rekao je pjevač, i istakao da je spreman i na estradna razočaranja:

“Ja se još uvijek nisam navikao na ovaj život i popularnost. Nisam se navikao ni na novinske članke o meni. Što se tiče kolega, spreman sam na podmetanja i razočaranja jer je tako i u životu, čovjek mora da se razočara da bi naučio neke stvari”, bio je iskren Isak Šabanović.

“U Beogradu sam više od šest mjeseci i još uvijek mu se prilagođavam. Ja sam vjerovatno jedini Crnogorac koji se ovdje nije snašao”, kroz smijeh je rekao šarmantni pjevač te otkrio još jednu stranu svoje ličnosti.

“Ja sam jako emotivan, mogli ste to da vidite i na sceni, plačem stalno. Poslednji put sam zaplakao kada sam čuo moju novu pjesmu. Mnogi misle da mogu zaplakati kad god poželim, ali to nije tačno. Najčešće plačem zbog stresa koji ovaj posao nosi. Volio bih da nisam toliko emotivan, ali Rak sam u horoskopu pa je to valjda nemoguće”, zaključio je Šabanović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Reporterka Skaja: Za 20 minuta izgorelo sve iza nas

„Pogledajte ovu vatru, pogledajte ovaj plamen pored nas, i to vam govori kako se sve brzo širi....

U Iranu za dan zaraženo 39.000 osoba!

U poslednja 24 sata u Iranu je umrlo 378 ljudi, dok je od početka epidemije korona virusa...

GRČKA GORI: Hiljade ljudi bježi u panici iz kuća...

Vatrogasci u Grčkoj nisu uspjeli da savladaju veliki požar koji se približio sjevernim predgrađima Atine, pa je...

Ekološki incident: Pomor ribe na Ibru

“Odmah nakon ekološkog incidenta na osnovu prijave, reagovao je inspektor za vode, kao i pripadnici Uprave policije...

IMELDA MARKOS: Ovako je djevojčica iz memljive garaže postala...

Ona je 2018. nepravosnažno osuđena za korupciju, a ovaj proces trajao je više od 30 godina. Imeldi...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare