Skupe četkice za šminkanje, hir ili potreba?

Sa njima nanosite puder, rumenilo i sjenku. To su četkice za šminkanje a one najkvalitetnije koštaju i više stotina eura.

Jedan od glavnih alata kako profesionalnih šminkera tako i dama širom svijeta, svakako su četkice za nanošenje šminke. Raspon cijena je raznolik ali nas je interesovalo koje su to najskuplje četkice na tržištu? Dok jedni tvrde kako samo neupućeni plaćaju velike svote novca za potpis nekog moćnog brenda, drugi ističu kako je razlika itekako vidljiva.

Među najskupljim četkicama navode se one iz brendova poput La Mera, Claudija Riaza, Guccija ili Armanija, Tom Forda. Naime, set četkica s potpisom pomenutog američkog šminkera Claudija Riaza košta preko 800 eura, dok pojedinačne četkice koštaju između 60 i 100 eura. Želite li svoj bronzer nanositi s četkicom iz linije Toma Forda, e za to ćete morati da izdvojite oko 120 eura, dok će vas četkica kuće Gucci za nanošenje pudera u kamenu koštati otprilike 70 eura.

Skupe četkice često koriste poznate ličnosti ali i dame sa većom platežnom moći a da li je ipak potreba ili hir platiti brendiranu četkicu 100 eura zaključite sami?

 

 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Zirojević: Davljenik se za slamku hvata

Kako je naveo, imajući u vidu hvalospjeve Demokrata nad samima sobom i njihovo veličanje rada Skupštine u...

Bogdanović: Taj koga si savjetovala završio u Spužu, a...

Nervozni preletači nastavljaju da zasipaju javnost glupavim floskulama DPS-a. Posljednja u nizu, koju bezidejno ponavlja lažna NVO...

Đukanović sa Timonijeom: Za Crnu Goru integracija ostaje ključna

Đukanović je čestitao na preuzetom predsjedavanju i “odlično izabranom motou ocjenjujući da su upravo te tri riječi...

Konjević: Inicijativa za skraćenje mandata Skupštini dokaz da je...

"Juče traži smjenu Abazovića, danas predlaže skraćenje mandata Skupštine. Podnesite ostavku ne brukajte se po stare dane....

Kabinet premijera: Koalicija ”Crno na Bijelo” da vrati mandat...

Saopštenje Kabineta prenosimo integralno:  „Kula neistina koja je bila osnov za konstrukciju manjinske Vlade,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare