Izvor:Sensa

STVARI KOJE ĆE SE DOGODITI KADA SRETNETE PRAVU LJUBAV: Provjerite da li ste se već upoznali!

Kakve promjene će se dogoditi kada upoznate srodnu dušu? Jednostavno ćete znati da je to odnos koji je drugačiji od svih koji ste imali. Osjetićete da ste povezani, da ste jedno! Biće vam prijatno zajedno, čak i kada ćutite. Evo koje stvari vas očekuju kada upoznate pravu ljubav:

1. Nećete se više plašiti da pričate o onome što vas muči – Ono o čemu je bilo teško i neprijatno pričati drugima, lako će reći ovoj osobi. Znate da vas ta osoba neće osuđivati za nešto što se dogodilo (ili se još uvek dešava) u vašem životu . Zato će vam biti lako da se otvorite ovoj osobi i pustite joj da vidi pravog vas.

2. Biće vam prijatno dok ste zajedno, čak i kada samo ćutite – Pored ove osobe uvijek ćete se osećati prijatno. Ne morate stalno da pričate, možete da provedete vrijeme zajedno u tišini.

3. Više ne morate da pogađate šta vaš partner osjeća prema vama – Razmišljajući o ovoj osobi, uvijek ćete se osjećati smireno. Više nećete brinuti o činjenici da dugo ne odgovarate na poruke, da li je prema vama iskren… On vam jasno i otvoreno priča o svojim osjećanjima, uvek znate na čemu ste.

4. Svađe su zamijenjene diskusijom – Nesuglasice ne moraju uvek da se završe ozbiljnim svađama i sukobima. Poštujete mišljenja i gledišta jedni drugih. Uvijek ste zainteresovani da znate šta vaš partner misli, čak i ako mislite drugačije.

5. Osjetićete snažnu seksualnu privlačnost – Možda će vam biti erotičan način na koji pije kafu ili čak način na koji priča o nečemu. Čak i jednostavne stvari mogu u vama izazvati snažnu seksualnu želju.

6. Željećete da imate zajedničke prijatelje – Nećete se uopšte brinuti da će vaši prijatelji misliti nešto loše o njemu. Radovaćete se trenutku kada ovu posebnu osobu možete upoznati sa svojim prijateljima. Bićete potpuno sigurni da će se vašim prijateljima dopasti koliko i vama. Takođe, u društvu prijatelja voljene osobe nećete se osjećati neprijatno. Naprotiv, uživate u vremenu provedenom u društvu ovih ljudi.

7. Zabavljaćete se zajedno, čak i ako ne radite ništa posebno – Možete provesti cio dan na kauču zajedno i još uvek uživati. Ne morate da radite nešto uzbudljivo da biste se zabavili. Glavna stvar je da provodite vrijeme zajedno.

8. Dodiri koji liječe srce – Nećete se osjećati neugodno ako dodirnete ovu osobu. Bilo da se slučajno dodirnete ili ne, za oboje će to biti potpuno prirodno. Možete staviti glavu na rame svog partnera, uhvatiti ga za ruku ili zagrliti kad god poželite. Nije bitno da li ste sami ili na javnom mjestu. Svaki dodir u vama budi nježnost i spokoj.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Jovaniću i pripadnicima njegove grupe blokirana isplata skoro 900.000...

Odluku o privremenoj blokadi bankovnih računa ovih optuženih za malverzacije u stečajnim postupcima donio je sudija za...

Danas novi sastanak šefova svih poslanika: Ima li dogovor...

Nije poznato gdje se stiglo sa pregovorima nakon prošlog sastanka i da li su stavovi o sudijama...

Nacija na zrnu graška: Prva prava srpska bajka

Djeca, kaže reklama u Novostima, s oduševljenjem reaguju na knjigu čim vide korice. (slika gore)

Abazović demantovao i da će Temeljni ugovor biti potpisan...

DPS izmisli nešto da skrene pažnju. Jedna te ista priča - rekao je Abazović.

SNIMAK RAZOBLIČIO KNEŽEVIĆEVU LAŽ, Martinović: Zastrašujuće je što bi...

Ivan Gardašević pritvoren je u srijedu popodne, po nalogu osnovnog državnog tužioca u Podgorici Harisa Šabotića, nakon...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare