Izvor:nova.rs

Šta će naslijediti Nikolina: Vidoje joj ostavio nakit vrijedan stotine hiljada eura

Voditeljka Nikolina Pišek se prije nekoliko dana suočila sa velikim gubitkom, kada joj je iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović. Vest o njegovoj smrti pogodila je cijelu porodicu, a Ristović je sahranjen juče na Novom groblju.

Tokom braka poznate voditeljke i istoričara umjetnosti često se pisalo o nakitu koji je Nikolina dobijala, a čija vrijednost se procijenila na nekoliko stotina hiljada eura.

Mediji su svojevremeno prenijeli da ju je Vidoje zaprosio prstenom u vrijednosti od čak 15.000 eura.

“Inače, moj bračni prsten, čak i da ga imam, ne bi ga detektovali kao bračni prsten jer ga ne nosim. Dobro, u zadnje vrijeme ga čak i nosim često, ali ni moj suprug, ni ja nismo nešto konvecionalni i ni on ga ne nosi. Ali, ja svoj bračni prsten jako volim, tako da ću ga zadržati čak i ako se razvedem”, rekla je jednom prilikom Nikolina.

Poznati par je veliku pažnju javnosti privukao prije dvije godine, kada su opljačkani tokom odmora u Hrvatskoj. Tom prilikom su sa sobom imali skoro 68.000 eura u kešu, ali i nakit u vrijednosti od 200.000 eura.

Sve to, kako je voditeljka tvrdila, nestalo im je iz vile koju su rentirali, a iz koje su izbačeni. Nikolinu su kasnije pitali zbog čega je na odmor nosila skupocjeni nakit.

“Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga mijenjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav”, rekla je tada Nikolina.

Među nestalim nakitom našlo se nekoliko komada koje je Nikolina rado nosila: Ženski prsten Cartier Panther (25.000 eura), Narukvica Cartier Love s brilijantima (40.600 eura), Chopard prsten 3.75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Šta svijet može očekivati u slučaju katastrofe u nuklearnoj...

“Svaki napad na nuklearne elektrane je samoubilački”, rekao je prošle sedmice generalni sekretar Ujedinjenih naroda Antonio Gutereš, te je...

Njemačka neće odgovoriti na poziv za ukidanje ruskih turističkih...

Države koje podržavaju takvu zabranu kažu da Rusi ne bi trebalo da budu u mogućnosti da idu...

Demokrate: Abazović i dalje nije svjestan da mu riječ...

Prvo, smatraju Demokrate, Abazović očito i dalje, kako kažu, nije svjestan da su mu propali koncepti obje...

Nikolić: Abazović pokušava “političkim mehanizmom“ Mandića, koji se napaja...

“Upravo taj “mehanizam” mu je omogućio da bude premijer, kako bi se Crna Gora vratila na put...

Sud u Mjanmaru osudio svrgnutu liderku zemlje za još...

U četiri slučaja korupcije o kojima je odlučeno u ponedjeljak, Su Ći je navodno zloupotrebila svoj položaj...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare