Izvor:nova.rs

Šta će naslijediti Nikolina: Vidoje joj ostavio nakit vrijedan stotine hiljada eura

Voditeljka Nikolina Pišek se prije nekoliko dana suočila sa velikim gubitkom, kada joj je iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović. Vest o njegovoj smrti pogodila je cijelu porodicu, a Ristović je sahranjen juče na Novom groblju.

Tokom braka poznate voditeljke i istoričara umjetnosti često se pisalo o nakitu koji je Nikolina dobijala, a čija vrijednost se procijenila na nekoliko stotina hiljada eura.

Mediji su svojevremeno prenijeli da ju je Vidoje zaprosio prstenom u vrijednosti od čak 15.000 eura.

“Inače, moj bračni prsten, čak i da ga imam, ne bi ga detektovali kao bračni prsten jer ga ne nosim. Dobro, u zadnje vrijeme ga čak i nosim često, ali ni moj suprug, ni ja nismo nešto konvecionalni i ni on ga ne nosi. Ali, ja svoj bračni prsten jako volim, tako da ću ga zadržati čak i ako se razvedem”, rekla je jednom prilikom Nikolina.

Poznati par je veliku pažnju javnosti privukao prije dvije godine, kada su opljačkani tokom odmora u Hrvatskoj. Tom prilikom su sa sobom imali skoro 68.000 eura u kešu, ali i nakit u vrijednosti od 200.000 eura.

Sve to, kako je voditeljka tvrdila, nestalo im je iz vile koju su rentirali, a iz koje su izbačeni. Nikolinu su kasnije pitali zbog čega je na odmor nosila skupocjeni nakit.

“Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga mijenjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav”, rekla je tada Nikolina.

Među nestalim nakitom našlo se nekoliko komada koje je Nikolina rado nosila: Ženski prsten Cartier Panther (25.000 eura), Narukvica Cartier Love s brilijantima (40.600 eura), Chopard prsten 3.75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U SAD-u otkriven veliki narko-tunel iz Meksika

Tajni prolaz od Tihuane do San Dijega sadrži šine, ventilacione sisteme, struju i potporne zidove, tvrde zvaničnici.

(Video)Kad Draginja zaigra šotu

Pored radnih susreta sa iseljenicima bilo je vremena i za veselje i druženje uz muziku, pa je...

KOPOLA SNIMA SVOJ NAJVEĆI FILM IKADA: Želim da “Megalopolis”...

Kultni reditelj Frensis Ford Kopola koji je konačno ove godine dobio svoju zvijezdu na Bulevaru slavnih sprema...

Vlada u duginim bojama povodom Međunarodnog dana borbe protiv...

“Povodom 17. maja – Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije, zgrada Vlade Crne Gore osvijetljena...

DANU: Krajnji je trenutak da narod Crne Gore prepozna...

Stav Predsjedništva DANU prenosimo integralno: Hoćemo li se i dalje praviti da ne vidimo...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare