Vlada Mandić prvi put o glasini da je bio u vezi sa Cecom Ražnatović

Rukometaš Vlada Mandić otkrio je u jednoj emisiji da mu je svojevremeno prijala titula plejboja koju su mu domaći mediji dodijelili, i dotakao se trača koji je kolao prije 15 godina, da je bio u vezi sa pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, prenosi Mondo.

— Sportisti neće da priznaju, ali vole malo i žutu štampu  da se piše koja kola vozim, da li sam bio s nekom ili nisam… To mi je bilo zanimljivo do 27. godine, kada sam dobio ćerku Sašu, a tada su se stvari promijenile — rekao je Mandić i dodao:


 To je lijep period moje mladosti. Nisam ja radio ništa što ne rade i drugi muškarci, normalno je da imaš jednu, dvije, tri djevojke… Ne u isto vrijeme! I u nekom trenutku mi je to pisanje postalo iritantno jer nisam želio da me poznaju kao plejboja. Pišu, ali ne znaju koliko sam golova dao, samo su znali da sam rukometaš, ne koliko sam radio i koliko sam dao. Nisam želio da gluposti zatamne uspjeh.

Voditeljka je upitala Mandića i da li je ta “titula” olakšala pristup djevojkama.

Naravno, ja sam iskren. Sportisti su uvjek atraktivni, i kod nas i svugdje u svijetu. I nama je uvjek sve olakšano, pa i prolaz kod djevojaka, da se ne lažemo. Sportisti su uvjek u dobroj liniji, zgodni, žive iznad prosjeka, voze dobra kola, to su olakšavajuće okolnosti — rekao je Mandić, a onda otkrio da je nekoliko puta morao da demantuje pisanja štampe, poput toga da je bio u vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.


Da, dosta sam demantovao. Tada sam shvatio da demanti uopšte nisu korisni. Da sam prestao ne bi se pisalo toliko, ovako demantuješ, još više se piše. Kada ćutiš to prođe. Ja sam doduše davao povoda, naravno da jesam, ali bilo je dosta izmišljenih priča. Javnost je više zanimalo sve nego moji sportski uspjesi. Kad sam u jednom trenutku shvatio da me ljudi prepoznaju zbog tog epiteta i žute štampe, a ne po tome gdje igram, bilo mi je krivo. Bilo mi je zanimljivo da izađem u žutoj štampi, ali me prošla želja, izašao sam iz toga.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Raspisan javni oglas za izbor četiri kadeta/kinje za školovanje...

''Za Vojnu akademiju kopnene vojske u Atini oglas je...

Adrović se sastao sa predstavnicima Saveza udruženja penzionera Crne...

Ministar je saglasan da su penzioneri zbog svih trenutnih dešavanja najugroženija kategorija društva.

Demokrate: Na Mrvaljevića nožem nasrnuo prijatelj jednog od šefova...

Kako je saopšteno iz te partije, Danila Mrvaljevića nožem je napao prijatelj jednog od šefova balkanskog narko-kartela.

Nakamura: Tokom nastupa u Podgorici osjetio sam koliku moć...

On je održao koncert u Kamernoj sali Muzičkog centra Crne Gore (MCCG), a...

U Podgorici nestao Nikola Nedeljković

O nestanku Nedeljkovića obaviještena je policija. Porodica moli građane ako su vidjeli Nikolu da...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare