Završava se retrogradni Merkur, i da, SVE ĆE BITI U REDU

Tokom retrogradne faze Merkura komunikacija slabi, poruke se gube, a greške su česte – ali za nekoliko dana negativan uticaj prestaje.

Saznajte kako će to uticati na vaš znak promjene s Merkurom.

Ovan

Direktni Merkur u Vagi nosi vam energiju, a usput sukobi nestaju. Vaša prijateljstva postaju bolja, borba se isplatila, bolje razumijete sebe.

Bik

Retrogradni Merkur može biti okrutan, ali kod vas je uticaj na ljubav. Sada komunikacija postaje jasnija, ponovno se osjećate kao da ste na vrhu. Riješićete probleme s partnerom, odnos će se poboljšati.

Blizanci

Do sada ste bili osjetljivi, ali uskoro kreće promjena – lakše ćete disati i biti bolje raspoloženi. Osjećate novu slobodu i energiju, kao da ste ponovno svoji.

Rak

Osjećaćete se kao da se vaš raspored vraća u red, a poboljšaćete i odnose s rođacima i prijateljima. Važno je očuvati mir u odnosu s partnerom.

Lav

Proteklih dana mnogi su Lavovi imali probleme s tehnologijom, sticanjem znanja i prezentacijom. Uskoro se sve vraća na svoje, iskoristićete sve naučeno.

Djevica

Trudili ste se napraviti velike stvari, međutim nekako je sve ostalo na mjestu. Uskoro kreću promjene, situacija se mijenja na bolje, čak i ona finansija.

Vaga

Do sada su vas proganjale greške iz prošlosti, ali uskoro kreće nova prilika za sjajne stvari. Poslujte i postanite kreativni, zatvorite vrata prošlosti.

Škorpija

Nedavno ste imali problema s komunikacijom, ali i finansijama. Ali, sada ste spremni da se vratite na pravi put.

Strijelac

Stupite u kontakt s prijateljima, obratite se dragim ljudima i recite im što mislite, stiže pravi trenutak za to. Pravilno ćete artikulisati svoje emocije, ali i poslovne ideje.

Jarac

Uskoro se vraćate svojoj uobičajenoj svakodnevici, kod vas će biti poboljšanja i na poslovnom planu. Međutim, napravite ravnotežu između posla i ljubavi.

Vodolija

Imaćete želju za putovanjem, kao i za druženjem. Bićete zadovoljni energijom koju osjećate za sebe. Zanemarite negativne komentare okoline i budite sigurni u sebe.

Ribe

Napravili ste plan i maštali, a sada je pravo vrijeme da krenete u akciju. Otvaraju vam se nova vrata, najava ispunjenja želja.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

SD-LP: Suverenističke partije da formiraju vlast koja će raditi...

"Svojim glasom, pokazali ste da vrednujete ne samo naš doprinosdosadašnjim rezultatima u lokalnoj vlasti, već ste i...

Bošković o izborima u tri opštine: Uzeli smo 37...

"U tri opštine koje predstavljaju Crnu Goru u malom, uzeli smo 43% glasova ili 37 mandata više...

Smolović: Pokušaćemo da povećamo koalicioni kapacitet i formiramo buduću...

"Naša ambicija je bila da samostalno vršimo vlast, međutim okolnosti su bile druge. Ne možemo reći da...

Eraković: Otvoreni smo za formiranje vlasti u sve tri...

DPS je još jednom potvrdila dominaciju. " Osvojili smo između 40 do 50 glasova...

SD: Državotvorne partije da formiraju vlast u sve tri...

“Nastavićemo da pružamo važan doprinos očuvanju državnog dostojanstva koje odlazeća vlast već punu godinu vrlo svjesno na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare