Brajović: Harmonična zajednica stanovnika Gusinja i posvećena dijaspora dokazali odanost Crnoj Gori

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Gusinja Dan ove opštine koji se obilježava 5. avgusta.

„Gusinje sa obnovljenim statusom opštine, u godinama koje slijede dobiće infrastrukturnim razvojem zasluženu priliku da iskoristi svoje potencijale na dobrobit lokalnog stanovništva i cijele Crne Gore. Prirodne ljepote Prokletija, turistička ponuda sa Alipašinim izvorima, kao i brojnim spomenicima kulture izuzetne vrijednosti, samo su dio mogućnosti koje stoje pred vrijednim Gusinjanima.

Uz podršku državnih institucija, siguran sam da će prilike za razvoj Gusinja i cijelog sjevernog regona Crne Gore biti sve više korišćene. Posebno poštovanje zaslužuje harmonična zajednica stanovnika Gusinja, kao i svome kraju posvećena dijaspora, koji su kroz prelomne istorijske trenutke dokazali mudrost i odanost svojoj državi Crnoj Gori.

Uz želje za očuvanje svih zajedničkih vrijednosti i lični napredak Gusinjana, čestitam Dan opštine 5. avgust“, navodi se u čestitki.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare