Crna Gora prva po broju infekcija u Evropi na 100 hiljada stanovnika u prvoj polovini avgusta

Prema podacima Covid data cheka, Crna Gora je na pravom mjestu u Evropi po broju zaraženih koronavirusom na 100 hiljada stanovnika.

Prema podacima Covid Data Checka, Crna Gora je na prvom mjestu po broju infekcija korona virusom na 100 hiljada stanovnika – 738.

Međutim, ova neslavna statistika se tu ne završava, prema podacima ove organizacije, Crna Gora se nalazi na trećem mjestu po broju smrtnih slučajeva od korona virusa na 100 hiljada stanovnika – 3,2, odmah iza Sjeverne Makedonije i Rusije.

Institut za javno zdravlje saopštio je danas da su u posljednja 24 sata registrovana 532 nova slučaja, i to 478 građana Crne Gore i 54 među turistima.

Od jučerašnjeg presjeka od posljedica koronavirusa preminulo je pet osoba. Preminule su dvije osobe iz Bara, po jedna iz Kotora i Budve, i državljanin Bosne i Hercegovine, od kojih je najmlađa imala 65, a najstarijia 92 godine.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Zeković: Osuđujem napad na novinara Doknića, društvo dovedeno do...

Kako je kazao, aktuelna Vlada Crne Gore, kroz produbljivanje podjela i snaženje nacionalizma, je postala prijetnja po...

Burna sjednica Vlade: Krivokapićev prijedlog podržalo sedam ministara, protiv...

Protiv ove inicijative  bili potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, ministar vanjskih poslova Đorđije...

Ivanka Tramp pozvana da svjedoči u istrazi napada na...

Od Ivanke Tramp je zatraženo da prisustvuje pretresu, koji bi bio održan početkom februara, i pruži informacije...

Podjela vladajućih u Crnoj Gori na premijerove i vicepremijerove

O razrješenju potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića na predlog premijera Krivokapića raspravljaće se 3. februara. Dan kasnije 4....

Bajden: Svaki upad ruskih snaga u Ukrajinu biće smatran...

Bajden je žestoko kritikovan zbog jučerašnje izjave da bi „mali upad“ Rusije u Ukrajinu doveo do ne...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare