International Business School na Sajmu međunarodnih univerziteta i srednjih škola

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice sada već tradicionalno organizuje Sajam međunarodnih univerziteta i srednjih škola, 18. oktobra u Hotelu Hilton sa početkom u 14h.

Na prestižnom Sajmu međunarodnog karaktera svoje programe i stipendije predstaviće preko 50 partnera Agencije ISEM: univerziteti, srednje škole, kao i škole jezika iz cijeloga svijeta. Takođe, biće predstavljena i Work and Travel ponuda za ljeto 2023. godine.

Među brojnim izlagačima posebno se izdvaja International Business School (IBS) iz Budimpešte. Dosadašnja iskustva studenata bila su i više nego pozitivna, a veliko interesovanje za narednu akademsku godinu povrđuju i brojne već predate aplikacije. Predstavnici IBS-a će tokom Sajma prezentovati svoje studijske programe, a zainteresovani kandidati imaće priliku da sa njima obave besplatne i 1 na 1 konsultacije.

Učešće na Sajmu je besplatno, broj mjesta ograničen, a registracija obavezna putem telefona: 069 085 505, e-maila: [email protected] ili web sajta: www.isem.agency.

IBS pruža mogućnost sticanja diplome osnovnih, magistarskih ili doktorskih studija studija, nudi veoma kvalitetne akademske programe, stipendije, sticanje praktičnih znanja tokom studija. IBS takođe ima svoj kampus i u Beču, ali i brojne druge prednosti.

IBS-ov akademski portfolio sadrži brojne akademske programe kao što su: korporativne finansije, strateške finansije, biznis i međunarodni odnosi, međunarodni menadžment, biznis menadžment (i turizam), ljudski resursi i poslovna psihologija, marketing, strateški marketing, itd.

Cijena osnovnih studija iznosi 3.700 EUR po semestru, magistarskih 5.900 EUR, a doktorskih 3.100 EUR po semestru. Takođe, IBS nudi i brojne stipendije koje su dostupne ISEM studentima.

Agencija ISEM već duže od deceniju srednjoškolcima i studentima iz Crne Gore i regiona pomaže da ostvare svoje snove kada je u pitanju školovanje u inostranstvu, kroz odabir pravog programa, ali i kroz ostvarivanje prava na stipendije.

Nudi brojne programe u Americi i Evropi, kao što su:

– upisi na osnovne i magistarske studije

– programi razmjene srednjoškolaca

– srednje škole internatskog tipa

– škole jezike

– Work and Travel program

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sekulić: Skidanjem imuniteta namjeravaju da me ponize i isprljaju...

Ona kaže da ju je vijest o zahtjevu za ukidanje poslaničkog imuniteta od strane SDT-a zatekla na...

Zirojević: Radujemo se što će ova gomila gluposti dobiti...

" Nego, šta ćete kad, kao i sve vaše laži i namještaljke, i ova doživi totalni fijasko?...

Konzumiranje ove zdrave grickalice smanjuje apetit i ubrzava gubitak...

Istraživači su otkrili da konzumiranje od 30 do 50 grama orašastih plodova bogatih hranljivim materijama pomaže u...

Tuča u parlamentu Turske, poslanik opozicije u bolnici zbog...

Tuča je izbila tokom rasprave o državnom budžetu za 2023. godinu. „Njegovo stanje se...

Bošković: Glasaću da mi se skine imunitet, ponosan sam...

On je poručio da će u Skupštini glasati da mu se skine imunitet. “U...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare