International Business School na Sajmu međunarodnih univerziteta i srednjih škola

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice sada već tradicionalno organizuje Sajam međunarodnih univerziteta i srednjih škola, 18. oktobra u Hotelu Hilton sa početkom u 14h.

Na prestižnom Sajmu međunarodnog karaktera svoje programe i stipendije predstaviće preko 50 partnera Agencije ISEM: univerziteti, srednje škole, kao i škole jezika iz cijeloga svijeta. Takođe, biće predstavljena i Work and Travel ponuda za ljeto 2023. godine.

Među brojnim izlagačima posebno se izdvaja International Business School (IBS) iz Budimpešte. Dosadašnja iskustva studenata bila su i više nego pozitivna, a veliko interesovanje za narednu akademsku godinu povrđuju i brojne već predate aplikacije. Predstavnici IBS-a će tokom Sajma prezentovati svoje studijske programe, a zainteresovani kandidati imaće priliku da sa njima obave besplatne i 1 na 1 konsultacije.

Učešće na Sajmu je besplatno, broj mjesta ograničen, a registracija obavezna putem telefona: 069 085 505, e-maila: [email protected] ili web sajta: www.isem.agency.

IBS pruža mogućnost sticanja diplome osnovnih, magistarskih ili doktorskih studija studija, nudi veoma kvalitetne akademske programe, stipendije, sticanje praktičnih znanja tokom studija. IBS takođe ima svoj kampus i u Beču, ali i brojne druge prednosti.

IBS-ov akademski portfolio sadrži brojne akademske programe kao što su: korporativne finansije, strateške finansije, biznis i međunarodni odnosi, međunarodni menadžment, biznis menadžment (i turizam), ljudski resursi i poslovna psihologija, marketing, strateški marketing, itd.

Cijena osnovnih studija iznosi 3.700 EUR po semestru, magistarskih 5.900 EUR, a doktorskih 3.100 EUR po semestru. Takođe, IBS nudi i brojne stipendije koje su dostupne ISEM studentima.

Agencija ISEM već duže od deceniju srednjoškolcima i studentima iz Crne Gore i regiona pomaže da ostvare svoje snove kada je u pitanju školovanje u inostranstvu, kroz odabir pravog programa, ali i kroz ostvarivanje prava na stipendije.

Nudi brojne programe u Americi i Evropi, kao što su:

– upisi na osnovne i magistarske studije

– programi razmjene srednjoškolaca

– srednje škole internatskog tipa

– škole jezike

– Work and Travel program

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Vuković posjetio Jad Vašem i položio vijenac u Sali...

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je položio vijenac u Sali sjećanja. - Uz neizrecivi osjećaj...

Osnovcu pozlilo u školi, priznao da je koristio drogu...

“Policija je 1. decembra oko 14.30 časova postupala po prijavi Hitne medicinske pomoći Budva, da je mlađem...

VIDEO DOKAZ: Obezbjeđenje Milana Kneževića napalo Gardaševiće!

Na dvominutnom snimku sa nadzornih kamera, koje portal Pobjede ekskluzivno objavljuje, zabilježen je incident koji se desio...

Šta ulazak Hrvatske u Šengen donosi za državljane Crne...

S druge strane, ulaskom Hrvatske u najveće područje bez granica na svijetu, biće ukinute granične kontrole na...

UN: Crna Gora bilježi porast govora mržnje

Svoja iskustva podijelile su osobe koje su bile meta govora mržnje zbog toga ko su, čime se...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare