NVO “Epiks” povom video snimka u kome se prijeti Albancima i Crnogorcima: Ovo nije prvi put da nam se dešavaju ovakve i slične, zastrašujuće situacije

NVO ''Epiks'' na čelu sa izvršnim direktorom Nerminom Lukovićem reagovao je na video poruku Natalije Nilević u kojoj je Crnogorcima i Albancima uputila prijetenje, nazivajući ih ''Milogorci'' i ''Šiptari'', te govoreći da će da ih sve zapali i da će im Kuči otkinuti glave.

Iz NVO “Epiks” iz Berana najoštrije su osudili ovakav vid mržnje i prijetnje Crnogorcima i Albancima, te kako su kazali, užasnuti su slanjem ovakvih video poruka.

“Ovakvo što je za svaku osudu u 21.vijeku, u vijeku kad svi treba da smo u miru, slozi, toleranciji i međusobnom poštovanju. Crnogorci i Albanci s pravom strahuju, jer, ovo nije prvi put da nam se dešavaju ovakve i slične, zastrašujuće situacije. Nermin Luković, izvršni direktor te organizacije, kazao je za naš portal da sa vjerom u institucije nema razloga za brigu i strah, te da očekuju od nadležnih organa da najoštrije kazne ovakav vid mržnje i prijetnje, kao i to da se nadaju da se ovakve i slične poruke u budućnosti neće slati. Braćo i sestre, podjele nam nijesu potrebne. Pozivamo na mir, slogu, toleranciju i međusobno poštovanje. Niko nam neće, niti smije ugroziti bezbjednost. Crna Gora, u kojoj su svi dobrodošli, nam garantuje bezbjednost. Crna Gora, vječna da je”, poručili su iz ove NVO.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

EU zaprijetila: Moraćemo da reagujemo

Samo danas je u njima poginulo najmanje 18 ljudi. Borelj...

U Crnoj Gori najviše hospitalizovanih na 100 hiljada stanovnika

U Crnoj Gori su registrovana 72 hospitalizovana na 100 hiljada stanovnika, Srbiji 56,...

Navaljni u kaznenoj koloniji 200 kilometara od Moskve

Gdje se nalazi Navaljni, najpoznatiji protivnik ruskog predsjednika Vladimira Putina, nije bilo poznato...

Češka bi mogla uvesti Sputnjik V i bez odobrenja...

U Češkoj je proteklih sedmica porastao broj slučajeva koronavirusa, pa se ta država...

Prijave protiv devet osoba zbog bakljade u Ulici Vasa...

Naime, podnijete su prekršajne prijave protiv A.M., S.R., S.R., J.V., S.V., I.Š., D.Ž.,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare