Omladina SD Berane: Ogromna razlika između datih obećanja i isporučenih rezultata beranske vlasti

Sigurni smo da je građanima Berana dosta otrcanih fraza i neubjedljivih mantri, kojima odišu predizborne ponude onih koji trenutno čine postavu vlasti u ovom gradu, poručuje Omladina SD Berane.

Nevjerovatno je da iste političke strukture, koje po sopstvenom priznanju, nijesu odgovorile zadacima rukovođenja opštinom, ponovo i to vrlo oholo, traže podršku na ovim izborima. Kritički se odnosimo prema ovakvom neodgovornom postupanju, koje se može okarakterisati kao igranje sa zdravim razumom građana. Pitamo se, do koje granice može ići ljudska bezobzirnost, uzimajući u obzir očiglednu okolnost da je disproporcija između datih obećanja i isporučenih rezultata u prethodnom četvorogodištu bila zapanjujuće visoka”, navodi se u njihovom saopštenju.

Kako dodaju, nakon njihove vladavine, ovaj ekonomski posrnuli i infrastrukturno devastirani grad ne može sebi priuštiti da ponovo uruči povjerenje trenutnoj vlasti, niti njenim satelitskim verzijama, koje sada nastupaju samo pod drugačijim nazivom ali sa istim kapacitetom i programskim ciljevima.

”Takav epilog bi nesporno bi bio poražavajuć. Apelujemo na građane Berana da ne dozvole dalju devastaciju naše opštine i još jedan višegodišnji nerad i opredijele se za one snage koje u ovoj izbornoj ponudi, jedine mogu ostvariti prijeko potreban reformski iskorak. Stoga, 27. marta izbor je i više nego jasan, odlučno, odvažno i dosljedno DA, za Berane i Crnu Goru”, zaključuju iz Omladine SD Berane.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Vlahović: Ovo je nevjerovatno samoponiženje, ostaće kao primjer sramote!

"Ovo je nevjerovatno samoponiženje. Ostaće kao primjer sramote", poručio je Vlahović te dodao:

Austrija: Bujica nosi sve pred sobom, proglašeno vanredno stanje

Jake padavine su pogodile ovu oblast u noći između utorka i srijede. Na tom...

Đukanović sa Mišelom: Crna Gora pouzdan partner EU i...

“Sa predsjednikom Šarlom Mišelom na marginama NATO samita o prevazilaženju prepreka za napredak regiona u procesu integracije....

Protjerani Božović i bez diplomatske legitimacije prima platu 4.400...

Međutim, kako tvrde crnogorski zvaničnici, tome je došao kraj – Ministarstvu vanjskih poslova Crne Gore vraćene su...

FOTO: Objava Krivokapića izazvala dilemu da li formira Demohrišćansku...

Objavu prate i brojni komentari na njegovoj stranici, koja je ponovo aktivna. Neki su negativni neki pozitivni,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare