Izvor:Dan

Podgoričanin prijavio policiji da je radnik obezbjeđenja Doma zdravlja pretukao njegovu suprugu

Podgoričanin Dalibor Nikezić i njegova supruga Milica Jadžić podnijeli su krivičnu prijavu protiv radnika obezbjeđenja u Domu zdravlja u naselju Konik, za koga tvrde da je fizički napao i pretukao Jadžićevu, piše Dan.

Prema navodima Nikezića, Jadžićeva je napadnuta na ulazu te ustanove kada je tražila da joj izabrani ljekar izda terapiju.

On kaže da je čekao suprugu ispred Doma zdravlja kada je vidio da je radnik obezbjeđenja izvodi za ruku i upućuje joj prijetnje.

“Imamo kompletnu dokumentaciju kako je izudarana i da je završila sa posjekotinama i podlivima na glavi i leđima. Incident se juče dogodio u Domu zdravlja na Koniku. Moja supruga je ušla u ustanovu i tražila da joj se propiše terapija, ali joj je doktorica rekla da dođe za 15 dana kod svog izabranog ljekara i tražila od obezbjeđenja da je izbaci napolje. Kada je izlazila, vidio sam da je radnik uhvatio za ruku i da joj je nešto prijetio, nakon čega je ošamario. Krenuo sam put nje da spriječim da je udara, ali su me spriječili radnici obezbjeđenja. On ju je udarao po nogama, a ona je pala i slomila staklo. Onda je nastavio da je udara nogama u glavu i po leđima”, tvrdi Nikezić.

Dalje navodi da je, kada je došla policija, radnik obezbjeđenja pobjegao u Dom zdravlja.

“Predali smo tužilaštvu prijavu sa čitavom dokumentacijom. Moja supruga ima epilepsiju i tražila je terapiju za tu bolest, imala je epi-napad dok je tamo bila i nijesu pritekli da joj pomognu. Ništa mu nije uradila da bi je tako mučki napao i izudarao. Mislim da nešto nije u redu bilo s njim tog dana. Juče sam ponovo bio u Domu zdravlja i nije ga bilo tamo, vjerovatno je sklonjen”, ističe Nikezić.

On kaže da žena ima povrede svuda po leđima i tijelu, a rana na glavi od jakih udaraca morala je biti zašivena.

“Juče ujutro smo išli da podnesemo prijavu u tužilaštvo. Uzeli su snimke sa video-nadzora. Vidjećemo šta će biti. Nadamo se da radnik obezbjeđenja nije zaštićen jer je toga dana bilo mnogo telefonskih poziva. Ovo je katastrofa šta se desilo! Držali su me čitavo vrijeme, sve dok nije došla policija, a supruga je vrištala od udaraca i onda je pala u nesvijest. I da su se sporečkali i posvađali, kakav je to način da je nogom udara u glavu i svuda po tijelu, je li to dozvoljeno u ovoj državi!? Prebiti ženu na pločniku ispred zdravstvene ustanove! Povezli smo je u Urgentni gdje su joj pružili pomoć i sanirali povrede. Nadamo se i apelujemo na nadležne da ovo ne ostane zataškano”, kaže Nikezić.

Iz Doma zdravlja Podgorica saopšteno je Danu da su nadležni organi upoznati sa incidentom.

“Pošto završimo svoju proceduru izaći ćemo sa saopštenjem”, navode iz PR službe.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U Italiji četvoro mrtvih pošto se komad alpskog glečera...

Nacionalni spasilački korpus za Alpe napisao je na Tviteru da je u potrazi za povrijeđenima u području...

Đurović sa Hojlom: Određeni nivo liberalizacije viznog režima bi...

Kako je saopšteno iz Skupštine, Hojl je iskazao zadovoljstvo povodom susreta i prilike da novoizabranoj predsjednici Skupštine...

Pucnjava u tržnom centru u Kopenhagenu, više povrijeđenih

Kako javlja tamošnja policija, više osoba je povrijeđeno, dok se na terenu nalazi veliki broj policajaca.

Požar na Žvinjama: Situacija bolja, vatrogasci optimistični da mogu...

Ćirović je kazao da nijesu zvali u pomoć, jer za sada nije potrebno. Dežuraće cijelu noć, i...

Uhapšeni crnogorski državljanin na Gostunu službenik granične policije; UP:...

Iz Uprave policije su pojasnili da je uhapšeni D.R. policijski službenik granične policije kojem je, prije današnjeg događaja,...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
BMX
BMX
10/07/2021•07:40 07:40

Wild country
Osvjezilo…