Pretežno sunčano i toplije vrijeme

Na sjeveru Crne Gore danas ujutru po kotlinama magla ili niska oblačnost, tokom dana pretežno sunčano i toplije. Na jugu, i dalje sunčano i tokom dana ljetnje vrijeme.

Na sjeveru Crne Gore, ujutru po kotlinama magla ili niska oblašnost, tokom dana pretežno sunčano i toplije.Vjetar slab, ponegdje i umjeren sjeverni. Temperatura od 18 do 26 stepeni.  

Crna Gora – JUG

Na jugu, i dalje sunčano i tokom dana ljetnje vrijeme. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Temperatura u najtoplijim predjelima od 27 do 29 stepeni.  

MORE, umjereno talasasto, tokom dana u smirivanju. Vjetar slab do umjeren, ujutru sjeveroistočni tokom dana zapadni.Temperatura mora oko 23 stepena.

Crna Gora tri dana – Sjever

Narednih dana na sjeveru – u srijedu pretežno sunčano, a u četvrtak, promjenljivo oblačno, poslijepodne ponegdje sa slabom kišom i malo svježije. Ujutru po kotlinama magla.

Crna Gora tri dana – jug 

Na jugu, u srijedu i četvrtak sunčano, uz povremeno slabu do umjerenu oblačnost, tokom dana prijatno toplo.Vjetar slab do umjeren promjenljiv, a temperatura bez promjene.

Evropa:

Iznad većeg dijela kontinenta i dalje stabilno i uglavnom sunčano. Sa sjeverozapada, preko Sjevernog mora prema zapadnim oblastima i Skandinaviji kiša, pljuskovi i grmljavina, kao i jak južni i zapadni vjetar. I na krajnjem sjeveroistoku se očekuje slaba kiša.Temperatura od 14 stepeni u Helsinkiju do 31 u Atini.

Balkan:

Sunčano ili pretežno sunčano, gotovo s ljetnjom dnevnom temperaturom. Jutro će biti svježe, s maglom po kotlinama i riječnim tokovima, a tokom dana malo oblaka biće na jugu i jugoistoku. Temperatura od 25 do 29 stepeni.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare