Raonić objavio šta je sve RTCG uradila povodom agresije na Ukrajinu

Generalni direktor Javnog servisa Boris Raonić oglasio se večeras povodom kako je rekao, pozicije RTCG u vezi agresije na Ukrajinu.

Kazao je da je primijetio optužbe nekih kolega iz RTCG, par NVO i crnogorskih desničara, u vezi pozicije Javnog servisa spram agresije na Ukrajinu.

-Evo dijela aktivnosti tim povodom:

” Preuzeli smo radio prenos humanitarnog koncerta za Ukrajinu iz Metropoliten Opere. Preuzimanje BBC World programa svake večeri od 23 sata. Početkom rata, više od pola Dnevnika posvetiti ovoj temi, izvještavanje naših reportera sa poljske granice u trajanju od 7 dana, na portalu posebna stranica.

U specijalnoj emisiji ugostili ambasadore EU, SAD, Poljske i otpravnicu poslova ambasade Ukrajine.

Prenos i aktivna participacija u prenosu koncerta podrske Ukrajini iz Poljske – #SaveUkraine (International Charity Telethon nazvan Save Ukraine — #StopWar). U sklopu programa je emitovana poruka podrške javnih ličnosti iz Crne Gore. U okviru spoljnopolitičke emisije Fokus, srijedom od 20 sata, dominantno obrađujemo teme vezano za rat u Ukrajini. Javnom servisu Ukrajine smo ponudili pomoć i dostavili smo kadrove sa protesta sa Cetinja. Aktivno podržali sve odluke EBU po pitanju ove krize”, naveo je Raonić.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Najmanje 26 mrtvih u tornadu u SAD

Nevrijeme sa mestimičnim tornadima pogodilo je od petka, 31. marta ukupno osam američkih država.

SDT prošle godine pokrenulo 12 finansijskih istraga

Ističe se da je u oblasti oduzimanja imovine stečene krivičnim djelom i imovinske koristi stečene kriminalnom djelatnošću,...

Eraković: Bespravna intervencija policije u Nikšiću, pokušali da izvrše...

“Danas je došlo do pokušaja remećenja izbornog procesa u Nikšiću. Primijećene su prvo određene kriminalne strukture koje...

Vučić, Rama i Kovačevski iz Verone: Otvoreni Balkan –...

„Uskoro očekujem završetak procesa osiguranja radnih dozvola i to bi bilo, usuđujem se da kažem, osnova ekonomske...

Abazović glasao u Ulcinju

U Crnoj Gori se danas održava drugi krug redovnih predsjedničkih izbora. Biračka mjesta su...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare