Rebronja: Nadam se da oni koji nisu podržali amandmane SDP o povećanju zarada u zdravstvu imaju razloge koji će im pomoći da se ne stide

Kao ljekar želim da se zahvalim svim poslanicima koji su danas na skupštinskom odboru podržali amandmane Socijaldemokratske partije za povećanje zarade zdravstvenim radnicima i na taj način doprinijeli da amandmani dobiju podršku odbora, poručio je član Predsjedništva ove partije dr. Almir Rebronja.

On je podsjetio da je u maju 2019. godine SDP predložio amandmane za povećanje zarade zdravstvenim radnicima što je bio šesti put da to rade, ali tada nažalost nismu dobili većinsku podršku u Skupštini.

“Nadam se da će naš navedeni predlog ovog puta naići i na većinsku podršku u Skupštini Crne Gore i na taj način biti konkretizovana određena satisfakcija za one koji su sve ovo vrijeme dovodili u opasnost i svoje i živote svojih porodica kako bi pomogli drugima. U svakom slučaju ćemo i dalje činiti sve što je u našoj moći kako bi se poboljšao status zdravstvenih radnika ali i ostalih ugroženih činilaca našeg društva. Nadam se da oni koji ove amandmane nisu podržali, imaju dovoljne, nadasve makar kod sebe opravdavajuće razloge za svoj današnji postupak koji će im pomoći da pred sobom ne budu postiđeni”, zaključio je dr. Rebronja.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Obalska straža SAD zaplijenila drogu vrijednu rekordnih 1,4 milijarde...

Ovo je najveći istovar ilegalnih droga u istoriji obalske straže, izjavio je komandant Stiven Polin na konferenciji...

Uhapšen vođa Ndrangete u Madridu

Kako saopštava FoNet, a prenosi N1, španska policija je navela da je hapšenje obavljeno u saradnji sa...

Jelići demantovali Vujošević: Podnijećemo krivičnu prijavu

“Potpuna je besmislica i izmišljotina o višemilionskim zloupotrebama. Tek je gnusna, bijedna laž da su naša djeca...

Ručna bomba u dvorištu kuće državnog sekretara MUP-a Rada...

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, takozvana “kašikara” pronađena je tokom sređivanja dvorišta, nakon čega je obaviještena policija.

Sjutra kiša

Više izgleda za padavine u sjevernim i sjeveroistočnim predjelima. Kako je saopšteno iz Zavoda...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare